Ripsienpidennysten pysyvyys

Olet ehkä asiakkaana huomannut, että talvisin joudut käymään useammin ripsihuollossa kuin aiemmin. Miksi? Kuten tässä aiemmassa postauksessa kerroimmekin, lämpötilavaihtelut vaikuttavat kynsien pysyvyteen vaikuttavat ne myös ripsienpidennyksiin.

Liimasidos, jolla ripsienpidennykset kiinnitetään, on erittäin herkkä erilaisille ulkoisille tekijöille. Talvipakkasilla ulkona hengityksestä höyrystyvä ilma ”takertuu” herkästi ripsienpidennyksiin ja jäätyy. Lämpimässä sisäilmassa jäätynyt höyry sulaa ja on näin yksi ulkoinen tekijä, mikä rasittaa ja heikentää liimasidosta.

Kuiva ilma – kuivat silmät

Kuiva ulko- ja sisäilma kuivattaa ihomme lisäksi silmiä. Ripsien laitossa silmät ovat usean tunnin kiinni ja altistuvat liimahöyryille, ja jos silmät ovat kuivat ne vuotavat herkemmin. Jos silmät vuotavat useasti käykin niin, että ulkonurkasta tippuu ensimmäisenä ripsienpidennykset, koska ripset ovat olleet kosteat koko laiton ajan ja liiman kuivuminen on ollut liian nopeaa.

Kuiva silmänympärysiho vaatii huolellisen kosteutuksen ennen ripsienpidennysten laittoa. Käytä Ecooking Eye Cream – silmänympärysvoidetta naamiona tai sipaise Ecooking Moisturizing Serum – kosteuttavaa seerumia myös silmänympärysiholle pari päivää ennen aikaasi! Erinomainen tuote tuomaan silmänympärysiholle kosteutta on myös Exuviancen Hydrating Eye Complex – silmänympärysvoide. Muistathan kosteuttaa myös kuivat silmät kosteuttavilla silmätipoilla.

Luonnollisen kaunis vaihtoehto

Ripsienpidennyksille oiva vaihtoehto talveksi löytyy meidän yhdestä suosituimmasta palvelusta – lashliftistä. Sillä saadaan upeita muutoksia ilmeeseen ja vain omalla luonnonripsellä. 

Lashlift-kestotaivutus on nopea noin tunnin palvelu, jonka takia se voi tuntua miellyttävämmältä vaihtoehdolta silloin, kun silmät ovat kuivat tai herkät. Myös muun kasvojen meikkaamisen jäätyä vähemmälle lisääntyneen maskin käytön takia, useat asiakkaat ovatkin halunneet vaihtaa ripsienpidennykset luonnollisempaan lopputulokseen. Yhdistä vielä kestotaivutukseen lisäksi kulmien värjäys & muotoilu tai browlift -kulmien laminointi niin saat viimeisteltyä lookkisi!

Kotihoito

Ympärivuotinen kotihoito on tärkeässä roolissa ripsienpidennyksien pysyvyyden kannalta. Hyvin puhdistettu silmänympärysiho ja ripset auttavat pitämään pidennykset puhtaina ja mahdollisimman pitkään hyvänä, sekä volyymiripsissä pitämään viuhkat kauniisti auki aina ripsien laitosta lähdettyä seuraavaan huoltoon asti. 

Erityisesti talveksi suosittelemme ripsienpidennyksien kanssa käytettäväksi SeeBeauty Bubble Bath– puhdistusgeeliä, mikä sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Tuote on antibakteerinen ja siinä on ihanan seerumimainen koostumus, minkä ansiosta se on miellyttävä levittää ripsiin ja silmäluomille!

Pidetään ripset ja iho kunnossa ja nautitaan tästä ihanasta talvesta!

XoXo, JB Janina

Jaa ystäville