Jalkahoidot

Käytössämme on laadukas luonnonkosmetiikka sarja JOIK sekä BCL Span ihanat hemmottelevat kuorinnat ja naamiot. Näistä molemmista sarjoista löytyy eri vuodenaikoihin sopivat tuotteet.  Käytössämme on myös ammattilaistuotesarja Footlogix perinteiseen jalkahoitoon. Jalkahoidon voi täydentää kestolakkauksella. 

Huom. Hoidamme vain terveitä jalkoja ja hoidot tekee kosmetologi. 

Varpaankynnen suojaksi voidaan laittaa myös geelilakkausta vahvempi ja hieman paksumpi geelaus manikyyrigeelillä. Koristelut voi vaihtaa joka huollossa erilaisiksi.

JOIK vartalonhoito

Jalkahoidot ja varpaankynsien geelilakkaus

Hemmotteleva jalkahoito. Palveluun kuuluu merisuolakylpy, jalkojen kuorinta, kynsien viilaus, naamio ja hieronta. Huom. hoidamme vain terveitä jalkoja.

Perinteinen jalkahoito. Deluxe jalkahoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kevyt kovettumien poisto raspilla ja / tai poralla, kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen sekä hoitovoiteen imeytys hieroen.

Perinteisen ja hemmottelevan jalkahoidon yhdistelmä. Luxury jalkahoitoon sisältyy merisuolakylpy, jalkojen kuorinta, kevyt kovettumien poisto raspilla ja / tai poralla, kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, naamio sekä hieronta. Huom. hoidamme vain terveitä jalkoja.

Yksivärinen. Basic- ja Pro-tason tekijöillä 65,-, Premium-tason tekijöillä 75,-. 

Swarovskikoristelut +10,-

Hinta deluxe ja luxury jalkahoidon yhteydessä. Spa-jalkahoidon yhteydessä hinta 65,-.

Swarovskikoristelut +10,-. 

Saatavilla ainoastaan jalkahoidon yhteydessä. Värivalikoima rajallinen. Suositellaan käytettäväksi säännöllisen jalkahoidon yhteydessä (max 4 vkon välein).

Spa jalkahoidon yhteydessä, sisältää pedikyyrin. Värivalikoima rajallinen. Suositellaan käytettäväksi säännöllisen jalkahoidon yhteydessä (max 4 vkon välein).

Jalkahoidot 1

Asiakkailtamme

Maj-Lis R.
Read More
Kiitos hyvästä palvelusta. Jalkahoito on ihana.
Jonna M.
Read More
Kiitos rentouttavasta jalkahoidosta, lakkaus on todella siisti.
Previous
Next