Jalkahoidot

Jalkahoidot ja varpaankynsien geelilakkaus

Perinteinen jalkahoito. Classic jalkahoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kevyt kovettumien poisto raspilla ja / tai poralla, kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen sekä hoitovoiteen imeytys hieroen.

Perinteinen jalkahoito pitkällä hieronnalla. Deluxe jalkahoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kevyt kovettumien poisto raspilla ja / tai poralla, kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen sekä pitkä palauttava jalkahieronta.

Perinteisen ja hemmottelevan jalkahoidon yhdistelmä. Luxury jalkahoitoon sisältyy merisuolakylpy, jalkojen kuorinta, kevyt kovettumien poisto raspilla ja / tai poralla, kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, naamio sekä pitkä hieronta.

Yksivärinen. Basic- ja Pro-tason tekijöillä 65,-, Premium-tason tekijöillä 75,-. 

Swarovskikoristelut +10,-

Hinta deluxe ja luxury jalkahoidon yhteydessä. Spa-jalkahoidon yhteydessä hinta 65,-.

Swarovskikoristelut +10,-. 

Saatavilla ainoastaan jalkahoidon yhteydessä. Värivalikoima rajallinen. Suositellaan käytettäväksi säännöllisen jalkahoidon yhteydessä (max 4 vkon välein).

Spa jalkahoidon yhteydessä, sisältää pedikyyrin. Värivalikoima rajallinen. Suositellaan käytettäväksi säännöllisen jalkahoidon yhteydessä (max 4 vkon välein).

Jalkahoidot 1

Asiakkailtamme

Maj-Lis R.
Read More
Kiitos hyvästä palvelusta. Jalkahoito on ihana.
Jonna M.
Read More
Kiitos rentouttavasta jalkahoidosta, lakkaus on todella siisti.
Previous
Next