DMK-entsyymiterapia

DMK-entsyymiterapia - Koe entsyymien voima!

Ainutlaatuinen ja jäljittelemätön DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit, jonka ansiosta saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Uniikki hoitomenetelmä kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu – ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin! Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.

DMK-ihonhoitokonsepti

Hoitoaiheita

  • akne
  • rosacea
  • ikääntymismuutokset
  • pigmentaatio
  • herkästi reagoiva iho
  • ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen

Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista!

Koulutettu DMK-ihoterapeutti ei säikähdä vaikempiakaan iho-ongelmia.

DMK-konseptilla saavutetut tulokset ovat hämmästyttävän hyviä. Tämä johtuu siitä, että käytämme paramedikaalista hoitotapaa. Paramedikaalinen hoito vaikuttaa suoraan ihon rakenteeseen ja toimintaan, solutasolla. Tämä hoitotapa yhdistää lääketieteen, sekä terveyden ja normaalin solutoiminan ylläpitämisen.

DMK-entsyymiterapia 1

DMK-entsyymiterapia hoidot

Pakettihoito uusille asiakkaille. Sisältää 2 DMK-entsyymiterapiaa, jotka tehdään viikon välein, sekä perusteellisen ihokonsultaation ensimmäisellä kerralla.

Jatkohoito DMK-enstyymiterapiassa käyneille. Lopullinen hinta muodostuu tehdyn hoidon mukaan.

Rentouttava ja ravinnerikas hoitokäsittely huomioi juuri sinun ihosi tarpeet. Hoidossa käytetään ainesosia, jotka jäljittelevät ihosi biokemiaa. Käsittelyyn kuuluu raikastava puhdistus, ihoa kirkastava kuorinta, nautinnollinen hieronta ja ihon toimintoja korjaava naamio. Lopuksi iho kyllästetään ravinteilla. Hoidon jälkeen olet levännyt ja ihosi säteilee.

DMK-entsyymiterapia 1

Asiakkailtamme

Miia T.
Read More
Asiantuntevaa ja mutkatonta hoitoa. Hyvät kotihoito-ohjeet. Ehdottomasti tulen uudelleen! (Deluxe happohoito)
Juuli E.
Read More
Mieletön ammattilainen joka kertoi kokoajan mitä tekee, miksi ja millä voin itse ylläpitää jatkossa kasvojeni hyvää kuntoa. Ihanan rauhallinen tunnelma hoitohuoneessa Viimeisenä, upea lopputulos ja voin ylpeänä kehua saamaani hoitoa muillekkin. Kiitos todella paljon. (Luxury happohoito)
Tuula U.
Read More
Mikroneulaus
Tuija U.
Read More
Venla on kyllä todella huikea ammattilainen! Sain upeat ripset ja mahtavan kasvohoidon! Myös tietotaito on hänellä kohdallaan eikä panttaa tietoa itsellään vaan jakaa sen myös asiakkaalle. Kiitos!!! (Deluxe happohoito)
Anna A.
Read More
Ecooking kasvohoito
Riina M.
Read More
Mikroneulaus
Previous
Next