Olethan jo valmistanut ihosi kesään?

Katupölyn ja talven kuivattama iho on samea ja tukkoinen. Iho voi hilseillä ja tuntua kiristävältä. Samalla kuitenkin mustapäät ja näpyt ovat vakiintuneet kestovieraiksi kasvoilla. Hilseilyn, kiristelyn ja näppyjen lisäksi saatat saada vielä viime silaukseksi lisääntyneen talivuotoisuuden. Iho voi tuntua sekamelskalta, joka kaipaa vähän kaikkea ja mihin mikään konsti ei tunnu tuovan helpostusta. Kuorintaa, puhdistusta sekä kosteutusta – ja mieluusti nopeita tuloksia ennen juhlakauden starttia.

Olethan jo valmistanut ihosi kesään? 1

HydraPeel – edistyksellistä ihonpuhdistusta kivuttomasti

Hydrapeel -koneellinen kasvohoito tekee tämän kaiken tehokkaasti puolessa tunnissa ja mikä parasta – kivuttomasti. Tulokset on nähtävissä heti hoitopedistä noustessa. Kuiva tekstuuri ihon pinnalta on kadonnut, kuin taikaiskusta. Tulee tunne, että huokoset ja epäpuhtaudet on blurrattu pois ja iho on muuttunut tasaiseksi, kuulaaksi ja hehkuvaksi. 

Hydrapeel -hoito on kuin kostea imurointi kasvoille. Se tehdään paksun kynämäisen käsikappaleen avulla, johon on kiinnitetty kuoriva hoitokärki. Hoitokärjessä on spiraalimainen pää, mikä syöttää ihoon hoitoseerumeita pyörteenä. Kuin kostea tornado huuhtoisi lempeän tehokkaasti huokoset, samalla imien pois kuolleen solukon ja epäpuhtaudet sekä karvatuppiin jääneet keratiinijäämät.

 Hoidon aikana tunnet viileän raikkaan kosteuden imeytyvän ihoon ja tukkoinen tunne vaihtuu hengittävän raikkaaseen ja kevyeen oloon. Ihonpuhdistus ei satu vaan tuntuu ihanan rentouttavalta, aivan kuin hoitokärki napakasti hieroisi epäpuhtaudet pois. Samalla karvatupet ravitaan ja kosteutetaan, mikä palauttaa iholle puhtauden ja pehmeyden. Lopputuloksena joustava, ravittu ja hehkuva iho!

Tämä hoito on oikea tuhkimo-hoito ennen juhlia ja mikä parasta, ei vaadi palautumisaikaa. Lisäksi tämä on kiireiselle ihmiselle sopivan mittainen, sillä aikaa käsittelyyn ei mene kuin puolisen tuntia – ei siis tarvitse makailla odottamassa naamion vaikuttamista. Hoidon voi tehdä vaikka juuri ennen juhlameikkiä ja tulos on heti huikea!

Koti- & sarjahoito

Yksittäinen kerta tuo raikkautta ja heleyttä. Hoitoa voi itse tehostaa kotihoitokuurilla käyttämällä päivittäin yhden kangasnaamion viikon ajan. Aivan loistava loppukiri kesän morsiamille, sulhasille ja juhlavieraille, jotta saisi mahdollisimman terveen hehkun kasvoille juhlapäivänä!

Hydrapeel -sarjahoidoilla hoitolassa voimme tehostaa tuloksia entisestään. Iho saa käyntien myötä kosteutusta ja pehmenee, näin tiukassa kiinni olevat mustapäät ja tukkeumat irtoavat helpommin. Lisäksi hoitoa voidaan tehostaa lisäämällä kuoriva happo viimeistelemään uudistuksen. Tähän hoitoon jää helposti koukkuun, sillä iho on niin freshin tuntuinen ja näköinen, että sen huomaa myös muutkin!

XoXo, JB Venla

Jaa ystäville