Comfort Zone erikoiskasvohoidot

Comfort Zone - Skin Science Soul

Comfort Zone -hoitomme kasvoille sekä vartalolle ovat sinulle, kun haluat irrottautua kiireestä. Hoidot on suunniteltu rauhoittamaan mieltä ja ovat erinomainen valinta, kun kaipaat rentoutusta ja hemmottelua tehokkuudesta tinkimättä.

Hemmottelemme aisteja kosketuksen, musiikin ja tuoksujen välityksellä. Aloitamme kasvohoitoaikasi ihon tarpeiden kartoituksella ja hoidon kulun kertauksella, jonka jälkeen hiljennymme nauttimaan hoitohuoneen hämärästä tunnelmasta ja saat rauhoittua omiin ajatuksiisi.

Kaikkiin Comfort Zone -kasvohoitoihimme kuuluu Tranquillity -tervetulorituaali, joka on elämyksellinen aloitus hoidollesi. Tranquillity Blend – öljy tuo aromaattisella tuoksullaan lämpimän hyvinvoinnin ilmapiirin huoneeseen. Se auttaa rentoutuksessa ja hiljentää negatiivisia ajatuksia sekä mieltä antaen sinulle pehmeän laskun hemmotteluun. Rituaali sisältää rentouttavia painalluksia, venytyksiä sekä sivelyjä. Käsittelemme pään, decolteen, hartiat, niskan sekä kädet.

Comfort Zone -hoidot toteutetaan rentouttavin ja rauhoittavin ottein ja jokaiseen hoitovaihtoehtoon sisältyy tervetulorituaalin lisäksi myös hemmotteleva hieronta kasvoille ja decolteelle sekä niska-hartia seudulle.
 

Ideologia hoidoissamme on, että kauneus syntyy tasapainoisesta yhteydestä mielen ja kehon välillä.

Comfort Zone on äärimmäisen vastuullisesti tuotettu sarja, jonka tuotekehitys, tuotanto ja pakkaus toimii täysin uusiutuvan energian varassa. Tuotteiden valmistuksessa keskitytään varmistamaan poikkeuksellisella tarkkuudella vain tehokkaimmat luonnolliset ainesosat sekä kuljetinmenetelmät, jotta saavutetaan tehokkuus, turvallisuus sekä käyttömukavuus sekä tietenkin loistavat tulokset. Tuotteet eivät sisällä silikonia, sulfaatteja, mikromuoveja, parabeenejä, MI-säilöntää, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Sarja on vegaaninen.

Comfort Zone kasvohoidot

Hoitoaiheita

  • Ihon kimmoisuuden puute ja juonteet
  • Epäpuhtaudet, talituotannon tasapainotus
  • Aknen jälkien häivytys
  • Laajentuneet ihohuokoset
  • Ihon epätasainen sävy, maksaläiskät
  • Kuivuus
Comfort Zone erikoiskasvohoidot 1

Comfort Zone hoitoesittelyt

Comfort Zone erikoiskasvohoidot 1

Asiakkailtamme

Miia T.
Read More
Asiantuntevaa ja mutkatonta hoitoa. Hyvät kotihoito-ohjeet. Ehdottomasti tulen uudelleen!