Yhteystiedot

Joanna’s Beauty on perustettu tammikuussa 2014. Haluamme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja siksi laajennamme palveluvalikoimaamme ja saatavuutta koko ajan. Palvelemme myös muita kauneusalan ammattilaisia lukuisilla kynsi- ja ripsikoulutuksilla ja SeeBeautyn ja Inlein ripsi- ja kulmatuotteiden tukkuna. Visionamme on olla suunnannäyttäjä kauneusalalla ja luoda alasta entistä arvostetumpaa ja turvallisempaa. Salongin asiakkaalle haluamme tarjota rentouttavan ja kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen – päästä varpaisiin.

Toivotamme juuri Sinut erittäin tervetulleeksi!

Asiakaspalvelu

Pyrimme aina vastaamaan kaikkiin puheluihin, asiakaspalvelutilanteen aikana se ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä keskitymme huomioimaan täysin palvelussa olevan asiakkaan. Jos emme pysty vastamaan juuri sinun puheluun, soitamme sinulle takaisin heti kun vapaudumme. Voit jättää myös viestin vastaajaamme tai lähettää tekstiviestin, mitä asiasi koskee – näin pystymme valitsemaan heti oikean ammattilaisen, joka sinuun on yhteydessä.

Salongit

Joanna's Beauty

Kyminkatu 2
45700 Kuusankoski

Joanna's Beauty & Hair

Kauppamiehenkatu 4
45100 Kouvola
(Pohjolatalo)

Koulutuskyselyt

Ripset / Janina Mentu

Kynnet / Jonna Heinonen

Brändiyhteistyö

Jonna Heinonen

Verkkokauppa

Töihin Joanna's Beautyyn

Tarjoamme sinulle hyvämaineisen brändin, jonka alla työskennellä, valmiin asiakaskunnan sekä auttavaisen tiimin. 

Katso avoimet työpaikat:

Yhteystiedot 1

Salongit

Joanna’s Beauty Kuusankoskella ja Joanna’s Beauty & Hair Kouvolassa. Tutustu tarkemmin salonkien henkilökuntaan ja palvelutarjontaan. 

Yhteystiedot 2