Tuotesarjat

Sim Sensitive

Käytämme värjäyksissä ja vaalennuksissa Sim Sensitive-ammattilaissarjan värejä.

Sim Sensido-värit ja vaalennuksiin tarkoitetut tuotteet ovat kehitetty skandinaaviseen hiuslaatuun sopiviksi.
Kaikki Sensido- tuotteet ovat hajusteettomia ja vegaanisia. Ne valmistetaan Suomessa korkeiden
laatuvaatimusten mukaisesti aurinkoenergian voimin ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Värjäyksiin

Tuoteperheestä löytyy Sensido Cream Color-hiusvärit, joista saa tehtyä kesto- ja kevytvärit sekä
kiiltosävytteet. Hiusväreissä on laaja sävyvalikoima ja lopputuloksena saat kiiltävän, kauniin ja kestävän
hiusvärin. 

Vaalennuksiin

Sensidolta löytyy myös monipuoliset vaihtoehdot vaalennuksiin, joita teemme salongissamme
paljon. Erilaisiin raidoitustekniikoihin, tyven vaalentamiseen ja vapaan käden vaalennuksiin löytyvät hyvät,
tehokkaat, mutta myös hellävaraiset vaalennustuotteet.

Vaalennusjauheita löytyy kahta erilaista, toinen perinteinen Blond-jauhe kaikkiin tekniikoihin ja Creative
Bleach Powder- joka soveltuu erityisesti balayage, eli vapaan käden vaalennuksiin loistavasti sen
koostumuksen ansiosta.

Sensidolta löytyy myös Bleaching Paste, joka sopii monipuolisesti kaikkiin
vaalennuksiin. Bleaching Paste sisältää runsaasti öljyjä, jotka suojaavat ja tuovat samalla
kiiltoa hiukseen käsittelyn aikana.

Sävytyksiin

Sensido Nordic Shades on uudenlainen, matala-alkalinen taittovärisarja, joka on todettu aivan täydelliseksi
sen sävyvalikoimalla, nopealla vaikutusajalla ja sävyjen pitkäkestoisuudella. Näillä tuotteilla saamme tehtyä upeita sävytyksiä varsinkin vaalennuksen jälkeen. 

Tuotesarjat 1

Maria Nila

Kotihoitoon meillä on Maria Nilan luotettavat tuotteet. 

Maria Nila on ainutlaatuinen ruotsalainen hiustuotemerkki, joka panostaa tuotteiden laatuun ja toimivuuteen.

Tuotteiden valmistus ja kehitystyö tehdään kokonaan Ruotsissa, jotta tuotteiden tehoa ja koostumuksia voidaan valvoa tarkasti. Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja valmistettu luonto huomioiden.

Maria Nilan mukaan jokaisen hiukset ovat ainutlaatuiset, ja sellaisina niiden myös pitää pysyä. Kun hius saa oman hiustyypin mukaan räätälöityä hoitoa, siitä tulee eloisa ja terveen näköinen: hiusta itsessään ei ole tarve muuttaa, vaan tarjota sille jotain mitä se tarvitsee.

Tuotelinjat

Hiuspohjaa rauhoittava ja hiustenkasvua edistävä shampoo. Hoitaa ja ehkäisee hilsettä ja hiuspohjan ongelmia sekä stimuloi karvatuppia, mikä lisää hiusten kasvua ja estää hiusten lähtöä. Hiero shampoo hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele ja jatka hoitoa tehohoidolla ja hoitoaineella. Soveltuu päivittäiseen käyttöön. Hiuspohjaa rauhoittava ja hiusten kasvua edistävä hoitoaine. Hoitaa ja ehkäisee hilsettä ja hiuspohjan ongelmia sekä stimuloi karvatuppia, mikä lisää hiusten kasvua ja estää hiusten lähtöä. Käytä vastapestyihin hiuksiin ja huuhtele. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Sulfaatiton ja parabeeniton shampoo värjätyille hiuksille. Kohentaa, vahvistaa hiusten rakennetta ja antaa hiuksille kiiltoa. Granaattiomenauute ja Colour Guard Complex vähentävät värin kulumista pesun ja lämpömuotoilun yhteydessä ja suojaavat hiuksia UV–säteilyltä sekä vapailta radikaaleilta. Selvittävä hoitoaine värjätyille hiuksille. Pehmentää, palauttaa hiusten kosteuden ja ehkäisee staattista sähköisyyttä. Granaattiomenauute ja Colour Guard Complex vähentävät värin kulumista pesun ja lämpömuotoilun yhteydessä ja suojaavat hiuksia UV–säteilyltä sekä vapailta radikaaleilta.

Volyymia antava sulfaatiton ja parabeeniton shampoo hienoille, ohuille hiuksille. Antaa paksuutta ja tuuheutta ja vahvistaa hiusten rakennetta. B5-vitamiini antaa hiuksille volyymia, vahvuutta ja kestävyyttä. Hiuspohjaa rauhoittava ja hiusten kasvua edistävä hoitoaine. Hoitaa ja ehkäisee hilsettä ja hiuspohjan ongelmia sekä stimuloi karvatuppia, mikä lisää hiusten kasvua ja estää hiusten lähtöä. Käytä vastapestyihin hiuksiin ja huuhtele. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Sulfaatiton ja parabeeniton shampoo vaaleille, harmaille ja tummille hiuksille. Sisältää violettia pigmenttiä ja karhunvatukkauutetta, jotka ehkäisevät kullan sävyjä, tuovat kiiltoa ja vahvistavat hiusten rakennetta. Selvittävä hoitoaine, joka pehmentää, palauttaa kosteuden ja vahvistaa hiusten rakennetta. Violetti pigmentti ja karhunvatukkauute ehkäisevät kullan sävyjä, tuovat kiiltoa ja vahvistavat hiusten rakennetta.

Sulfaatiton ja parabeeniton shampoo vahingoittuneille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Palauttaa kosteuden, kohentaa ja vahvistaa hiusten rakennetta. Korjaava leväuute auttaa palauttamaan hiusten luonnollisen voiman, pehmeyden ja kiillon. Selvittävä, kevyt hoitoaine vahingoittuneille, kuiville ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Pehmentää ja palauttaa hiusten kosteuden ja ehkäisee staattista sähköisyyttä. Korjaava leväuute auttaa palauttamaan hiusten luonnollisen voiman, pehmeyden ja kiillon.

Sulfaatiton ja parabeeniton shampoo, joka on suunniteltu erityisesti kuivien hiusten erityistarpeisiin. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti samalla kosteuttaen ja raviten hiussolukkoa. Sisältää hiuksia hellivää arganöljyä, joka vähentää hiusten sähköisyyttä ja pörröisyyttä sekä tuo hiuksiin upean kiillon. Colour Guard Complex auttaa hiusväriä kestämään kirkkaana pidempään sekä suojaa hiusta UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta.

Tuotesarjat 2

Asiakkailtamme

Marika P-H.
Read More
Luottokampaajani jo usean vuoden ajalta ❤ Aina upea lopputulos.
Sari S-S.
Read More
Ammattitaitoista hiusten käsittelyä ja asiakaspalvelua.
Elina S.
Read More
Asiakaspalvelu ja työn jälki aivan täys kymppi! Jäi ihan super hyvä fiilis ja Noora on niin taitava <3 kiitos!♡
Janica S.
Read More
Aivan ihanaa ja asiantuntevaa palvelua. Rentouttava hetki hyvässä seurassa. Kiitos 🌸🙏
Tanja N.
Read More
Asiantunteva ja ystävällinen ammattilainen, jonka luona on aina ilo käydä.
Tiiu M.
Read More
Aina yhtä ihana käydä ja lopputulos aina aivan täydellinen! 🤍
Previous
Next