Käsien ja kynsien hoito talvella

Käsien ja kynsien hoito talvella 1

Taas on se aika vuodesta kun käsien iho kuivuu, kynsinauhat halkeilevat ja rakennekynnet tuntuvat ilmaantuvan herkemmin kuin aikaisemmin. Tästä blogikirjoituksesta löydät vinkkejä käsien ja kynsien talvihoitoon sekä minun että asiakkaideni tuotesuosikit pitämään kädet ja kynnet kunnossa talven ylitse.

Miksi rakennekynnet ilmaantuvat?

Ensimmäisten kylmien ilmojen saavuttua asiakkaiden rakennekynsissä ja luonnonkynnen geelauksissa me kynsiteknikot huomaamme selkeitä muutoksia – kynnet ilmaantuvat herkemmin eli geeli alkaa liftata (irrota) kynsivallien luota joko juuresta tai kynnen reunasta. Tämä johtuu siitä, kun kynnet altistuvat suurelle lämpötilavaihtelulle.

Luonnonkynsi laajenee lämpimässä sisäilmassa ja supistuu kylmässä ulkoilmassa – luonnonkynnen päällä oleva geeli ei kuitenkaan reagoi samalla lailla, joten pikkuhiljaa se alkaa irrota kynnen pinnalta. Ilmaantumista voi estää sillä, että pidetään kädet lämpiminä koko ajan eli hanskat käteen kylmillä ilmoilla! Parhaimman lopputuloksen saa niin, kun pukee hanskat käteen jo sisällä ennen kuin on lähtenyt ulos.

Käsien ja kynsien hoito talvella 2
CND Solar Oil kosteuttaa tehokkaasti kynsiäsi.

Palkittu pelastaja

CND Solar Oil on asiakkaidemme ja minun top 1 tuote kynsien hoidossa varsinkin talviaikaan. Kynsiöljyssä on tehokkaita ainesosia, jotka oikeasti parantavasti vaikuttavat kynsiin ja kynsinauhoihin – jojoba- ja manteliöljy tuovat kosteutusta, riisinalkioöljy pehmentää ja e-vitamiini korjaa. Solar Oilin ansiosta kynsistäsi tulee joustavat, kauniit ja hyvinvoivat. Solar Oil kynsiöljy onkin voittanut maailmalla monia palkintoja, eikä suotta.

Kynnen joustavuus on ensiarvoisen tärkeää, jos haluaa pitää kynnet kunnossa ja mahdollisesti pitkinä – kova, kuiva ja joustamaton kynsi katkeaa herkästi, kun taas joustava ja kosteutettu kynsi voi hyvin ja kasvaa pitkäksi eikä liuskoitu. Olet varmasti itsekin huomannut, kuinka ulkomailla, jossa ilmankosteus on suurempi, kynnet kasvavat nopeammin ja voivat kokonaisvaltaisesti paremmin – miksi et haluaisi samaa ympäri vuoden? Kynnen kovettajat kannattaa unohtaa kaupan hyllylle, sillä ne yleensä vain kuivattavat kynttä lisää. Hyvinvoivan kynnen tärkein hoitomuoto on kunnon kosteutus!

Käsien ja kynsien hoito talvella 3
Ecookingin multibalm on kuivan ihon ratkaisu koko perheelle!

Tehokasta suojaa koko perheelle

Suurta kiitosta asiakkailtamme ovat saaneet Ecookingin multibalm sekä Ecooking käsivoide. Molemmat tuotteet ovat kauniissa tuubipakkauksessa, joka on helppo pitää mukana esimerkiksi käsilaukussa. Tuubin ansiosta tuotteen annostelu on nopeaa eikä tuotetta mene hukkaan. Multibalm sopii koko perheelle, myös pienille lapsille ja siksi se onkin saavuttanut suuren suosion niin meidän kuin asiakkaidemmekin keskuudessa.

Multibalm – monipuolinen täsmävoide kuivan ihon hoitoon

Auttaa parantamaan:

 • Hyvin kuivaa ihoa
 • Halkeilleita huulia, kanta- ja kyynärpäitä
 • Ihosairauksia
 • Lieviä palovammoja
 • Hyttysenpuremia vähentäen kutinaa

Suojaava ja ravitseva käsivoide imeytyy nopeasti

Keskeiset ainesosat ja vaikutukset:

 • Kamomillauutteella on kohtalaisia antioksidanttisia ja mahdollisesti ihoa rauhoittavia vaikutuksia
 • Kehäkukkauute sisältää elvyttäviä ominaisuuksia, minkä lisäksi se syväkosteuttaa ihoa ja parantaa vahingoittuneen ihon
 • Manteliöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka on hyvin tehokas antioksidantti
 • Aprikoosiöljy kiinteyttää ihoa ja tasoittaa sen sävyä
 • Seesamiöljy sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja, antioksidantteja ja kivennäisaineita
 • Jojobaöljy tunkeutuu syvälle ihoon rauhoittaen ja pehmentäen sitä ja tuottaen samalla erinomaisen kosteuttavan vaikutuksen
 • Aloe vera rauhoittaa ihoa
Käsien ja kynsien hoito talvella 4
Frudian ihana käsivoidesetti lahjapakkauksena

Herkulliset tuoksut houkuttelevat ahkeraan käyttöön

Kunnollisten hoitotuotteiden lisäksi tärkeänä osana on myös tuotteiden säännöllinen ja ahkera käyttö. Frudian ihanan herkullisen tuoksuiset käsivoiteet houkuttelevat tuotteen ahkeraan käyttöön ja siro pakkaus kulkee vaivattomasti mukana joka paikkaan.

Tuoksuina:

 • Persikka
 • Shea voi
 • Vadelma
 • Kirsikka
 • Banaani
 • Kaktus

Ammattilaisten hoidot tuotteiden tukena

Kädet saavat hoitoa ja kosteutta myös ammattilaistemme tekemästä lämpimästä parafiini käsihoidosta. Lämmin parafiini käsihoito kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja kynsinauhoja tehokkaasti. Pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös niveljäykkyyteen ja lievittää kipua. Hoidon voi toteuttaa erillisenä hoitona tai yhdessä muun palvelun kanssa – parafiini käsihoito on täydellinen lisä niin jalka- kuin kasvohoitoonkin!

Käsien ja kynsien hoito talvella 5

Pidetään kädet ja iho kunnossa ja nautitaan tästä aivan ihanasta talvesta!

XoXo, JB Jonna

Jaa ystäville