Palveluiden varausehdot

Vahvistamalla varauksen asiakas hyväksyy varausehdot. Alle 18 vuotiaat asiakkaat tarvitsevat vanhemmilta kirjallisen luvan varattuun palveluun ja vahvistamalla varauksen he vakuuttavat, että heillä on vanhemmilta lupa.

Kaikissa muutoksissa, ajansiirroissa ja peruutuksissa pyydämme olemaan yhteydessä Whatsapp- / tekstiviestillä asiakaspalveluumme 050 406 5022. Voit lähettää myös ääniviestin niin halutessasi.

Yleiset siirto- ja peruutusehdot

Ajan siirrot tai peruutukset on tehtävä viimeistään 48h ennen palvelun alkua. Alle 48h peruutetuista, muutetuista, siirretyistä tai kokonaan peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus veloittaa 100% varatun palvelun normaalihinnasta. Katso alta vielä meikkien ja kestopigmentointien erikoisehdot. Huomioithan, että esimerkiksi työvuorojen äkilliset muutokset tai lapsen sairastuminen eivät oikeuta veloituksettomaan ajan siirtoon, kun palveluun on alle 48h.

Sairastuminen

Omassa äkillisessä sairastapauksessa asiakkaalla on mahdollisuus siirtää varaamaansa aikaa kerran veloituksetta uuteen ajankohtaan 1kk sisällä alkuperäisestä ajasta. Uusi aika tulee varata peruutuksen kanssa samanaikaisesti, jotta ajan siirto on veloitukseton. Uudella ajalla ei ole peruutus- eikä siirtomahdollisuutta. Jos aikaa ei ole varattu peruutuksen kanssa samanaikaisesti, lähetämme peruutuksesta laskun sähköpostitse. Laskuihin lisätään laskutuslisä 10€.

Peruthan herkästi aikasi, jos olet yhtään kipeä. Jos asiakas saapuu flunssaisena (nuha, yskä, kuume yms.), on tekijällä oikeus kieltäytyä tekemästä varattua palvelua ja perua aika. Tässä tapauksessa tulee asiakkaalle maksettavaksi kuitenkin koko palvelun hinta (100%).


Peruutus

Alle 48h ennen palvelun alkua peruutetuista ajoista veloitamme 100% palvelun hinnasta. Peruutukset on mahdollista tehdä ainoastaan Whatsapp-viestillä tai tekstiviestitse asiakaspalvelunumeroomme 050 406 5022. Sähköpostitse tai somekanavien kautta emme ota vastaan peruutuksia. Tämä siitä syystä, että tieto tavoittaa ammattilaisemme mahdollisimman nopeasti. Saat aina kuittauksen peruutuksen onnistumisesta, jos et ole saanut kuittausta, ei viestisi ole saapunut perille ja olethan tällöin uudelleen yhteydessä.


Siirto

Ajan siirroissa voit tehdä uuden varauksen nettiajanvarauksemme kautta ja kirjoittaa lisätietoihin vanhan ajan peruutuksesta. Jos et löydä sopivaa uutta aikaa nettiajanvarauksesta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 050 406 5022. Jos myös vaihdat palvelua ja aikaa omatoimisesti nettiajanvarauksen kautta, kirjoitathan asiasta lisätietoja kenttään, jotta voimme vapauttaa ylimääräisen ajan jollekin toiselle. Huomioithan, että myös ajan siirto on veloitukseton viimeistään 48h ennen palvelun alkua. Tämän jälkeen tehdyistä siirroista (pl sairastapaus) veloitamme 100% alkuperäisestä ajasta.

Esimerkki: Olet varannut ajan rakennekynsiin 15.9. klo 11.00, mutta 14.9. toteatkin että haluat siirtää aikaa 20.9. Ajan siirto onnistuu, mutta palvelusta veloitetaan alkuperäisen palvelun hinta sekä 20.9. normaali palvelun hinta, koska ajan siirto tuli alle 48h ennen palvelun alkua ja 15.9. aika jäi käyttämättä.

Muutos

Varatun ajan muutokset voi tehdä veloituksetta viimeistään 48h ennen palvelun alkua. Myöhemmin tehdyissä muutoksissa palvelun voi vaihtaa saman arvoiseen toiseen palveluun olemassa olevalle ajalle ja samalle ammattilaiselle, jos salongin varaustilanne sen mahdollistaa. Huomioithan, jos vaihdat alle 48h ennen varauksesi alkua aikaa edullisempaan palveluun, veloitamme myös palveluiden hinnan erotuksen.

Esimerkki: Olet varannut ajan browliftiin, mutta haluatkin vain kulmien muotoilun ja värjäyksen ja ilmoitat tämän tullessasi palveluun. Vaihdos onnistuu ja palvelusta veloitetaan alkuperäisen palvelun hinta, koska uusi palvelu olisi ollut edullisempi kuin alkuperäinen ja muutosilmoitus tuli alle 48h ennen palvelun alkua.


Laskutuslisä

Lisäämme 10€ laskutuslisän kaikkiin lähettämiimme laskuihimme.

Opiskelijapalvelut

Opiskelijapalveluissa noudatetaan erityisvarausehtoja. Varatulla ajalla ei ole peruutusmahdollisuutta. Sairastapauksessa ajan voi kerran siirtää veloituksetta uuteen ajankohtaan huomioiden kampanja-ajan.
Opiskelijapalvelut maksetaan etukäteen turvalliselle korttimaksulla.

Microblading ja kestopigmentointi

Microblading ja kestopigmentointi palveluissa maksetaan varauksen yhteydessä 75,- suuruinen varausmaksu. Varausmaksua ei palauteta, jos aika perutaan. Jos aika siirretään viimeistään viikkoa ennen varattua aikaa, säilyy varausmaksu uuteen varaukseen. Jos aika siirretään alle viikko ennen varattua aikaa, tulee maksettavaksi uusi varausmaksu.

Meikit

Varausmaksu:

Häämeikkien, juhlasesonkien (esim. Wanhojen tanssit) ja kesäviikonloppujen (touko-elokuu) meikkauspalveluiden varaukset ovat voimassa varausmaksun maksamisen jälkeen. Varausmaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja on n. 30% palvelun normaalista hinnasta. Saat linkin verkkokauppaamme varausmaksun maksamista varten. Huomioithan, että hääseurueiden kohdalla (esimerkiksi morsian ja kaksi kaasoa) käytetään Joanna’s Bridals -pakettien varaus- ja peruutusehtoja (sivun lopussa).

Varausmaksu on sitova, eikä sitä palauteta, jos varaus perutaan. Varausmaksun suuruus riippuu varaamastasi meikistä:

 • HINNASTOA PÄIVITETÄÄN VUODELLE 2024

Peruutusehdot:

 • Mikäli varaus perutaan yli 30 vrk ennen juhlapäivää, on peruutus muuten maksuton, mutta varausmaksua ei palauteta.
 • Mikäli varaus perutaan alle 30 vrk ennen juhlapäivää, veloitamme 100% varatun palvelun hinnasta.
 • Varattu aika on myös mahdollista siirtää toiselle henkilölle ilman lisäkuluja (katso alta poikkeustilanteet). Varattua päivää tai kellonaikaa ei kuitenkaan ole mahdollista muuttaa.

Poikkeustilanteet häämeikin siirtämisestä toiselle:

 • Jos henkilö, kenelle häämeikki on siirretty, tarvitsee konsultaatiota tai esimerkiksi ihonhoitovinkkejä, joita aiempi henkilö on jo saanut, veloitetaan näistä lisämaksu.
 • Jo käytettyjä alennuksia, ei ole myöskään mahdollista käyttää enää uudelleen.

Salonki-info

Saapuessasi salonkiimme käythän heti ensimmäisenä vessassa pesemässä kätesi. Jos tulet ensimmäistä kertaa, voit istua odotustilaan odottamaan henkilökunnan ohjeistusta.

Mahdollistaaksesi rauhallisen asioinnin muillekin asiakkaille, saavuthan palveluun yksin. Huomioithan, että salongissamme on odotustilat ainoastaan palveluun saapuville asiakkaille, joten lapset, puolisot, ystävät yms. eivät voi jäädä odottamaan palvelun ajaksi tiloihimme. Jos tarvitset itsellesi saattajaa, ilmoitathan tästä asiakaspalveluumme etukäteen.

Huomioithan, että hyväksymme tällä hetkellä ainoastaan korttimaksun sekä valikoituihin palveluihin Epassin, Smartumin ja Edenredin hieronta- ja hyvinvointiedun. Voimassa olevalla Joanna’s Beauty lahjakortilla voit myös maksaa palveluita sekä tuotteita.

Joanna’s Bridals varausehdot

Varaukset on tehtävä varauslomakkeen kautta, varaus vahvistetaan maksamalla varausmaksu ja peruutukset tehdään kirjallisesti sähköpostilla info@joannasbridals.fi.

Varausmaksu

Varaus on voimassa varausmaksun maksamisen jälkeen. Varausmaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä. Saat linkin verkkokauppaamme varausmaksun maksamista varten.

Varausmaksu on sitova, eikä sitä palauteta, jos varaus perutaan. Varausmaksut:

 • JB Bride | Varausmaksu 159,-
 • Team Bride | Varausmaksu 79,-

Paketin loppumaksu

Loppumaksu maksetaan viimeistään 4kk* ennen juhlapäivää. Saat linkin verkkokauppaamme loppumaksun maksamista varten. Huomioithan, että koko hääseurueen paketit tulee maksaa yhdellä kertaa. 

*Kesäsesonkina: touko-elokuu. Jos hääpäivä on sesongin ulkopuolella, on loppumaksu 2kk ennen hääpäivää.

Peruutusehdot

Varaus tai osa varauksesta on mahdollista peruuttaa ennen hääpäivää.

 • Mikäli varaus perutaan ennen loppumaksun maksamista, on peruutus muuten maksuton, mutta varausmaksua ei palauteta.
 • Mikäli varaus perutaan loppumaksujen maksamisen jälkeen, veloitamme 100% varattujen pakettien hinnasta.
 • Varattu paketti on myös mahdollista siirtää toiselle henkilölle ilman lisäkuluja (katso alta poikkeustilanteet). Varattua päivää tai kellonaikaa ei kuitenkaan ole mahdollista muuttaa.

Poikkeustilanteet paketin siirtämisessä toiselle

 • Jos henkilö, kenelle paketti on siirretty, tarvitsee konsultaatiota tai esimerkiksi ihonhoitovinkkejä, joita aiempi henkilö on jo saanut, veloitetaan näistä lisämaksu.
 • Jo käytettyjä alennuksia, ei ole myöskään mahdollista käyttää enää uudelleen.