Tervetuloa uusi vuosi 2022!

Taas on juhlittu alkavaa uutta vuotta ja on aika suunnata katsetta tulevaan.

Kiitämme teitä, rakkaat asiakkaat, sydämemme pohjasta siitä miten upea viime vuosi on ollut.

Meillä säännöllisesti viihtyvinä asiakkaina olettekin jo tottuneet siihen, että ideoita riittää ja ei voi luottaa studiomme olevan samassa järjestyksessä seuraavan kerran vieraillessanne. Alkuvuodesta 2021 saimme lisää tilaa toteuttaa muodonmuutoksia, niin kauneuspalveluilla kuin liikkeen sisustamisessa, kun avasimme uuden toimipisteen Kouvolan keskustaan. Laajennusta tapahtui myös palveluissa. Saimme joukkoomme vahvistusta hiuspuolelta kampaamo Soman osaavien kampaajien, Vilman ja Nooran, yhdistyessä tiimiimme ja valikoimastamme löytyykin nykyään kauneuspalveluiden lisäksi myös kampaamopalvelut.

Palveluvalikoimaan tuli useampi onnistunut päivitys mm. Inlein lash ja browlift, Lyconin super hellävaraiset vahaukset sekä tehokkaat ihonhoitosarjat Exuviance, Comfort Zone ja DMK-entsyymiterapia. Olemme olleet äärimmäisen iloisia palautteistanne ja siitä, että niin moni teistä on löytänyt liikkeisiimme uusiin hoitoihin. Tämän vuoksi meillä on mahdollisuus tarjota teille jotain aivan huippua jo heti helmikuusta 2022 alkaen.

Myös ammattilaistemme joukko on kasvanut usealla uudella tekijällä ja koulutusten täyteinen vuosi suorastaan hujahti ohitse. Meillä on ollut mahdollisuus tarjota nopeammalla aikataululla aikoja kauneusartistimäärämme ja tilojen kasvaessa. Tarkoitus on edelleen pyrkiä siihen, että kaikilla olisi mahdollisuus omien aikataulujensa puitteissa hyödyntää palveluitamme. Nyt ilta- sekä viikonloppuaikoja onkin ollut enemmän tarjolla, eikä vapaita aikoja ole tarvinnut enää odottaa viikkoja.

Olemme myös aloittaneet oppisopimuksella kouluttamisen kosmetologiksi ja onkin erityisen innostavaa nähdä minkälaisen ammattitaidon pystymme antamaan liikkeessämme tapahtuvalla koulutuksella. Tiesitkö, että meillä toimii kynsi- ja ripsialan kouluttajat? Olemme syksyllä 2021 aloittaneet koulutuspalveluidemme laajentamisen videokoulutuksiin helpottamaan opiskelua. Jatkossa JB Academyn valikoimiin on tulossa tarjoamistamme palveluista laadukkaita koulutusvideoita hyödyntäen meillä käytössä olevia tekniikoita ja käytännön vinkkejä.

Loppuvuodesta 2021 pääsimme tarjoamaan teille suursuosion tavoittaneet hoidot myös e-passilla sekä smartumilla. Hyvinvointiedun voi käyttää Relax Massage -klassiseen hierontaan tai Deluxe jalkahoitoon.

Uutta ja upeaa on ollut myös uudesti syntynyt, laajentunut kauneuden ja kodin verkkokauppamme JB Shop, jonka myötä lahjakortti- ja tuotehankinnat ovat helpottuneet. Jos et ole vielä vieraillut, niin sieltä löydät suurimman osan kivijalkaliikkeemme valikoiman ammattitason tuotteista kauneudenhoitoon sekä paljon kaikkea ihanaa ja hemmottelevaa. Huipputuotteita meidän ammattitaitoisen tiimin valitsemana!

Kiitollisin mielin jatkamme nyt alkaneeseen vuoteen ja kärsimättömänä odotamme, koska pääsemme vihdoin paljastamaan teille pitkään suunnitteilla olleen ja nyt pikkuhiljaa toteutuvan, jännittävän uuden vuoden julkistuksemme.

Loistavaa uutta vuotta 2022!

Xoxo,

Joanna’s Beautyn tiimi

Tervetuloa uusi vuosi 2022! 10

Jaa ystäville