Töihin Joanna’s Beautyyn

Joanna’s Beauty on trendikäs kauneushoitola hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuusankoskella Kouvolassa. Oma 90 neliön liiketilamme on remontoitu tyylikkäästi ja laatutietoisesti. Tilassamme on kolme viihtyisää hoitohuonetta, henkilökunnan taukotila / keittiö, välinehuoltohuone, wc ja iso yleinen tila, josta löytyy mukavat odotustilat kahvikoneineen, kynsipisteet, meikkipiste ja myyntituotteet. Järjestämme tiloissamme myös kynsi- ja ripsikoulutuksia. 

Ammattilaisten tiimi

Kunnianhimoinen ja alalle omistautunut tiimimme koostuu yhteensä kuudesta kauneusalan ammattilaisesta. Joustavat työajat mahdollistavat mielekkään työskentelyn liikkeessämme eri elämäntilanteissa. 

Panostamme kouluttautumiseen ja liikkeessämme onkin kaksi eri alan kouluttajaa, ja pidämme säännöllisesti yllä henkilökuntamme ammattitaitoa täydennyskoulutuksilla. 

Tarjoamme sinulle hyvämaineisen brändin, jonka alla työskennellä, valmiin asiakaskunnan sekä auttavaisen tiimin. 

Töihin Joanna's Beautyyn 1

Haemme nyt

Kynsiteknikko (2 paikkaa)

Olet etsimämme henkilö, jos olet motivoitunut ja luotettava ja omaat intohimon kynsialaa ja itsesi kehittämistä kohtaan.

Tarjoamme helpon aloituksen ja kilpailukykyisen sopimuksen. Voit olla valmis ammattilainen tai kokonaan uusi alalla. Ennen työn alkua järjestämme sinulle maksuttoman koulutuksen. Asiakaskuntaa on jo valmiina. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan.

Ripsiteknikko (2 paikkaa)

Suuren kysynnän vuoksi etsimme viihtyisiin hoitohuoneisiimme uusia ripsiteknikkoja.

Voit olla jo valmis ammattilainen tai kokonaan uusi alalla. Koulutamme työhön ennen työn aloitusta. Tärkeintä on, että sinulla on korkea motivaatio ja halu oppia koko ajan uutta. Pystyt myös työskentelemään yksin. Asiakaskuntaa on jo valmiina. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan. 

Täytä hakemus

Otamme sinuun yhteyttä!Työkokemus

Kerro hiukan itsestäsi


Lisätty koriin
0 items - 0,00