Töihin Joanna’s Beautyyn

Joanna’s Beauty on trendikäs kauneushoitola hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuusankoskella sekä Kouvolan keskustassa Pohjolatalolla.

Kuusankosken oma 90 neliön liiketilamme on remontoitu tyylikkäästi ja laatutietoisesti. Tilassamme on viisi viihtyisää hoitohuonetta, verkkokaupan varasto, henkilökunnan taukotila / keittiö, välinehuoltohuone, wc ja yleinen tila, josta löytyy mukavat odotustilat kahvikoneineen, kaksi kynsipöytää, browbar / meikkipiste ja laaja valikoima myyntituotteita. Järjestämme tiloissamme myös kynsi- ja ripsikoulutuksia. 

Kouvolan valoisa salonkimme, Joanna’s Beauty & Hair sijaitsee Pohjolatalolla katutasossa. Viihtyisät hoitohuoneet, kaksi kynsipistettä ja kampauspisteet takaavat monipuoliset palvelut myös Kouvolan keskustassa.

Ammattilaisten tiimi

Kunnianhimoinen ja alalle omistautunut tiimimme koostuu kauneusalan ja markkinoinnin ammattilaisista. Joustavat työajat mahdollistavat mielekkään työskentelyn liikkeessämme eri elämäntilanteissa. 

Panostamme kouluttautumiseen – Salongeissamme onkin kolme kouluttajaa ja pidämme säännöllisesti yllä henkilökuntamme ammattitaitoa täydennyskoulutuksilla. 

Tarjoamme sinulle hyvämaineisen brändin, jonka alla työskennellä, laajan asiakaskunnan, runsaat ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä auttavaisen tiimin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan menestymään!

Töihin Joanna's Beautyyn 1

Haemme nyt

Opiskelija | Ksnk
Opiskeletko kynsi- tai ripsiteknikoksi? Onko sinulla kosmetologin koulu kesken? Hae meille työharjoitteluun! Saat ammattilaistemme tuen ja neuvot harjoittelusi aikana, pääset tutustumaan salongin päivittäisiin töihin sekä kehittämään ammattitaitoasi oikeissa asiakaspalvelutilanteissa. Mahdollisuus työllistyä salongeissamme valmistumisen jälkeen.

Oppisopimus – kosmetologi | Ksnk
Haluatko opiskella itsellesi ammatin kauneudenhoitoalalle ja samalla rakentaa vankkaa asiakaskuntaa? Hae meille yrittäjän oppisopimuksella kosmetologiopiskelijaksi! Kerromme haastattelussa mielellämme lisää. 

Ripsiteknikko | Ksnk
Kauniiden ja ennen kaikkea turvallisten ripsienpidennysten tekeminen on sinulle sydämen asia. Tarjoamme sinulle täydennyskoulutuksen ennen työn alkua ja jatkuvan kouluttajan tuen. 

Kynsiteknikko | Ksnk
Hallitset niin rakennekynnet kuin luonnonkynnen suojaukset geelillä. Rakastat luoda upeita koristeluita asiakkaillesi. Haluat kehittyä ja olet valmis haastamaan itseäsi. Tarjoamme sinulle täydennyskoulutuksen ennen työn alkua ja jatkuvan kouluttajan tuen.

Jalkahoitaja | Ksnk
Haluat tarjota asiakkaille monipuolisia jalkahoitoja ja osaat hoitaa erilaisia ongelmia. Voit olla kosmetologi, joka on erikoistunut jalkahoitoihin tai terveydenhuollon tunnustama jalkahoitaja, myös opiskelijat otetaan huomioon. 

Kauneus- / hyvinvointialan ammattilainen
Koetko sopivasi täydellisesti tiimiimme? Omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja olet kunnianhimoinen yrittäjä. Laajennamme koko ajan palvelutarjontaamme, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Kynsiteknikko

Hallitset niin rakennekynnet kuin luonnonkynnen suojaukset geelillä. Haluat kehittyä ja olet valmis haastamaan itseäsi. Tarjoamme sinulle täydennyskoulutuksen ennen työn alkua ja jatkuvan kouluttajan tuen.

Kosmetologi | Kvl
Voit olla vastavalmistunut tai omata jo pidemmän työkokemuksen – autamme sinua kehittymään ja kasvattamaan osaamistasi siihen suuntaan kuin haluat.

Jalkahoitaja | Kvl & Ksnk

Haluat tarjota asiakkaille monipuolisia jalkahoitoja ja osaat hoitaa erilaisia ongelmia. Voit olla kosmetologi, joka on erikoistunut jalkahoitoihin tai terveydenhuollon tunnustama jalkahoitaja, myös opiskelijat otetaan huomioon.  

Hieroja
Omaat erinomaiset hierontataidot ja ihmisten hyvinvointi on sinulle sydämen asia. Hallitset klassisen hieronnan lisäksi myös hemmotteluhierontoja kuten kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta.

Kauneudenhoitaja
Haluat tarjota asiakkaille trendikkäitä palveluita kuten lash- ja browlift, Shellac-kestolakkaus, suihkurusketus ja sokerointi. Voit olla kokonaan uusi alalla – koulutamme sinut ennen työn alkua. Tärkeintä on kunnianhimoinen asenne ja kova halu oppia ja kehittyä. 

Tarjoamme sinulle

  • Nykyaikaiset & kauniit tilat
  • Markkinointituki
  • Laadukkaat työvälineet
  • Koulutustuen
  • Hoito- & tuote-edut
  • Joustava osa- tai kokoaikatyö
  • Turvallinen aloitus sopimusyrittäjänä
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua

Täytä hakemus

Otamme sinuun yhteyttä!

Työkokemus

Kokemuksia työskentelystä
Joanna's Beauty kauneushoitolassa

Riina
Read More
Hyvä yhteishenki, viihtyisät tilat, monipuolinen työ sekä mahdollisuus kouluttautua. 😊