Töihin Joanna’s Beautyyn

Joanna’s Beauty on trendikäs kauneushoitola hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuusankoskella Kouvolassa. Oma 90 neliön liiketilamme on remontoitu tyylikkäästi ja laatutietoisesti. Tilassamme on kolme viihtyisää hoitohuonetta, henkilökunnan taukotila / keittiö, välinehuoltohuone, wc ja iso yleinen tila, josta löytyy mukavat odotustilat kahvikoneineen, kynsipisteet, meikkipiste ja myyntituotteet. Järjestämme tiloissamme myös kynsi- ja ripsikoulutuksia. 

Ammattilaisten tiimi

Kunnianhimoinen ja alalle omistautunut tiimimme koostuu yhteensä kahdeksasta kauneusalan ammattilaisesta. Joustavat työajat mahdollistavat mielekkään työskentelyn liikkeessämme eri elämäntilanteissa. 

Panostamme kouluttautumiseen – salongissamme onkin kaksi kouluttajaa ja pidämme säännöllisesti yllä henkilökuntamme ammattitaitoa täydennyskoulutuksilla. 

Tarjoamme sinulle hyvämaineisen brändin, jonka alla työskennellä, laajan asiakaskunnan sekä auttavaisen tiimin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan menestymään!

JB tiimi

Haemme nyt

Ripsiteknikko
Kauniiden ja ennen kaikkea turvallisten ripsienpidennysten tekeminen on sinulle sydämen asia. Tarjoamme sinulle täydennyskoulutuksen ennen työn alkua ja jatkuvan kouluttajan tuen. 

Kynsiteknikko
Hallitset niin rakennekynnet kuin luonnonkynnen suojaukset geelillä. Haluat kehittyä ja olet valmis haastamaan itseäsi. Tarjoamme sinulle täydennyskoulutuksen ennen työn alkua ja jatkuvan kouluttajan tuen.

Kosmetologi
Voit olla vastavalmistunut tai omata jo pidemmän työkokemuksen – autamme sinua kehittymään ja kasvattamaan osaamistasi siihen suuntaan kuin haluat. 

Tarjoamme sinulle

  • Nykyaikaiset & kauniit tilat

  • Markkinointituki

  • Laadukkaat työvälineet

  • Hoito- & tuote-edut

  • Joustava osa- tai kokoaikatyö

  • Turvallinen aloitus sopimusyrittäjänä

  • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua

Täytä hakemus

Otamme sinuun yhteyttä!Työkokemus

Kerro hiukan itsestäsi


Kokemuksia työskentelystä
Joanna's Beauty kauneushoitolassa

Riina
Read More
Hyvä yhteishenki, viihtyisät tilat, monipuolinen työ sekä mahdollisuus kouluttautua. 😊