Töihin Joanna’s Beautyyn

Joanna’s Beauty on trendikäs kauneushoitola hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuusankoskella sekä Kouvolan keskustassa Pohjolatalolla.

Kuusankosken oma 90 neliön liiketilamme on remontoitu tyylikkäästi ja laatutietoisesti. Tilassamme on neljä viihtyisää hoitohuonetta, suihkurusketushuone, henkilökunnan taukotila / keittiö, välinehuoltohuone, wc ja yleinen tila, josta löytyy mukavat odotustilat kahvikoneineen, kynsipisteet, meikki- ja browbar-pisteet sekä laaja valikoima myyntituotteita. Järjestämme tiloissamme myös kynsi- ja ripsikoulutuksia. 

Kouvolan salonkimme sijaitsee Pohjolatalolla Soma Hius- ja kauneuspisteen kanssa samoissa valoisissa tiloissa. Viihtyisä hoitohuone, kaksi kynsipistettä ja browbar-piste takaavat monipuoliset palvelut myös Kouvolan keskustassa.

Ammattilaisten tiimi

Kunnianhimoinen ja alalle omistautunut tiimimme koostuu yhteensä kymmenestä kauneusalan ja markkinoinnin ammattilaisesta. Joustavat työajat mahdollistavat mielekkään työskentelyn liikkeessämme eri elämäntilanteissa. 

Panostamme kouluttautumiseen – salongissamme onkin kaksi kouluttajaa ja pidämme säännöllisesti yllä henkilökuntamme ammattitaitoa täydennyskoulutuksilla. 

Tarjoamme sinulle hyvämaineisen brändin, jonka alla työskennellä, laajan asiakaskunnan sekä auttavaisen tiimin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan menestymään!

Töihin Joanna's Beautyyn 1

Haemme nyt

Ripsiteknikko
Kauniiden ja ennen kaikkea turvallisten ripsienpidennysten tekeminen on sinulle sydämen asia. Tarjoamme sinulle täydennyskoulutuksen ennen työn alkua ja jatkuvan kouluttajan tuen. 

Kynsiteknikko
Hallitset niin rakennekynnet kuin luonnonkynnen suojaukset geelillä. Haluat kehittyä ja olet valmis haastamaan itseäsi. Tarjoamme sinulle täydennyskoulutuksen ennen työn alkua ja jatkuvan kouluttajan tuen.

Kosmetologi
Voit olla vastavalmistunut tai omata jo pidemmän työkokemuksen – autamme sinua kehittymään ja kasvattamaan osaamistasi siihen suuntaan kuin haluat.

Kauneudenhoitaja
Haluat tarjota asiakkaille trendikkäitä palveluita kuten lash- ja browlift, Shellac-kestolakkaus, suihkurusketus ja sokerointi. Voit olla kokonaan uusi alalla – koulutamme sinut ennen työn alkua. Tärkeintä on kunnianhimoinen asenne ja kova halu oppia ja kehittyä. 

Tarjoamme sinulle

  • Nykyaikaiset & kauniit tilat

  • Markkinointituki

  • Laadukkaat työvälineet

  • Hoito- & tuote-edut

  • Joustava osa- tai kokoaikatyö

  • Turvallinen aloitus sopimusyrittäjänä

  • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua

Täytä hakemus

Otamme sinuun yhteyttä!Työkokemus

Kerro hiukan itsestäsi


Kokemuksia työskentelystä
Joanna's Beauty kauneushoitolassa

Riina
Read More
Hyvä yhteishenki, viihtyisät tilat, monipuolinen työ sekä mahdollisuus kouluttautua. 😊