Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytössämme on ihotautilääkäreiden kehittämä tehokas tuotesarja Exuviance, laadukas luonnonkosmetiikkasarja Ecooking, ylellistä hemmottelua tarjoava Bebaré ja ihanilla tuoksuilla varustettu korealaista kosmetiikkaa oleva Frudia.

Valikoimastamme löytyy erilaisia kasvohoitoja aina tehokkaista AHA- ja PHA-happohoidoista ja mikroneulauksesta hemmotteleviin hierontahoitoihin.

JB Signature -kasvohoito sopii sinulle, kun tulet ensimmäistä kertaa hoitoloihimme kasvohoitoon. Sinun ei tarvitse tietää millaisen hoidon haluat, vaan yhdessä kosmetologiemme Venlan ja Sofian kanssa pääset räätälöimään juuri sinun ihon tarpeisiin ja omiin mieltymyksiisi sopivan hoitokokonaisuuden.

JB Signature All-inclusive -kasvohoito on Venlan special palvelu sinulle, joka haluat täydellisen kokonaisvaltaisen hoidon, ylellisen hemmottelun ja kotihoitotuotteet täydentämään hoitokokemustasi ihosi parhaaksi. 

Kasvohoidot ovat saatavilla molemmista salongeistamme Kuusankoskelta ja Kouvolasta. Huomioithan, että salonkimme Kouvolassa sijaitsee kampaamon yhteydessä ja on eläväisempi kuin Kuusankoskella. 

Kasvohoidot 1
Venla
-
Kosmetologivastaava
Kasvohoidot 2
Tessa
-
Kosmetologi
Kasvohoidot 3
Sofia
-
Kosmetologi
Kasvohoidot 4
Jaana
-
Kosmetologiopiskelija

Erikoiskasvohoidot

Lyhyt, tehokas, solujen uusiutumista tukeva hoito AHA-kuorinnalla. Hoito kuorii kuollutta solukkoa, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa sekä on tehokas häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Hoito sopii kaikenikäisille.

Tehokas hoito, joka palauttaa iholle elastisuutta ja volyymia. Parantaa ihon rakennetta ja tasoittaa epätasaista pigmenttiä. Retinoli kuorii ja edistää solujen uusiutumista. Hyviä tuloksia iholle, jossa on aknea ja arpia.

 

Ihoa kosteuttava, vahvistava ja heleyttävä hoito. Tukee ja edistää solujen uusiutumista.

Rentouttava ja korjaava hoito herkälle ja herkästi reagoivalle iholle. Rauhoittaa ja vahvistaa ihon suojamuuria. 

Syväpuhdistava hoito epäpuhtauksille ja akneiholle. Iho kuoritaan ja talintuotantoa stabiloidaan.

Soluja uudistava hoito, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Erittäin kosteuttava. Parantaa ihon rakennetta ja stimuloi ihon volyymia. Sopii kiinteyttä ja kimmoisuutta menettäneelle iholle.

Hehkua tuova hoito, joka tasoittaa ihon sävyjen epätasaisuuksia. Kuorinta ja pigmenttiä vähentävä aine tasoittaa epätasaista pigmenttiä ja ehkäisee niiden syntymistä. Iho on kosteutettu, tasaisemman sävyinen ja hehkuva.

Hellävarainen kuorinta herkälle silmänympärysiholle, rentouttava ja turvotusta laskeva silmänympärysalueen hieronta ja kosteuttava naamio. Heleyttää ja kiinteyttää silmänympärysihoa. 

Kasvohoidon yhteydessä 25,-. 

Hoitaa dekolteen herkkää ihoa. Tasoittaa ihon sävyä ja tekee rakenteesta täyteläisemmän. 

Kasvohoidon yhteydessä 25,-. 

Varaa tämä palvelu, kun tulet ensimmäistä kertaa kasvohoitoon hoitolaamme. Pääsette yhdessä kosmetologimme Venlan tai Sofian kanssa räätälöimään juuri Sinulle sopivan hoitokokonaisuuden. 

JB Signature All-inclusive kasvohoitoon kuuluu Sinulle suunniteltu ja toteutettu Exuviance erikoiskasvohoito, Exuviance SKINsational Eyes -silmänympäryshoito ja SKINsational Neck -decolteehoito, mekaaninen ihonpuhdistus, pitkä hieronta sekä Exuviance kotihoitotuotteiden aloituspakkaus (arvo 39,-).

Kasvohoidot 5

Olemme koonneet valikoimaamme seitsemän valmista Exuviance erikoiskasvohoitoa, joista löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva hoito. 

Kasvohoidot 6

Nettiajanvarauksessa meillä löytyy palvelu ”JB Signature -kasvohoito”. Varaa tämä palvelu, kun tulet ensimmäistä kertaa kasvohoitoon hoitolaamme. Pääsette yhdessä kosmetologimme Venlan tai Sofian kanssa räätälöimään juuri Sinulle sopivan hoitokokonaisuuden.  

Kasvohoidot

Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorintanaamion, tehoseerumin ja loppuvoiteen.

Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorintanaamion, tehokapselin ja hieronnan sekä loppuvoiteen. Tehokapselin ja hieronnan sijaan voi valita myös ihonpuhdistuksen ja extra naamion.

Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorintanaamion, mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoseerumin, pitkän hieronnan ja loppuvoiteen.

Ecooking kasvohoito miehille. Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorintanaamion, tehokapselin ja hieronnan sekä loppuvoiteen. Tehokapselin ja hieronnan sijaan voi valita myös ihonpuhdistuksen ja extra naamion.

Lämmin hemmotteleva hunajainen parafiinikasvohoito. Alkupuhdistus, lämmin hunajaparafiini. 

Kosteuttava ja hemmotteleva 30min kasvohoito. Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoide. Kaikki vaiheet tehdään rentouttavasti hieroen. 

Kirkastava ja hemmotteleva 30min kasvohoito.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitovesi, seerumi, sheet mask, huulinaamio ja -voide sekä kasvovoide. Naamioiden aikana kasvoille tehdään akupainantaa.

Kasvohoidot 5

Olemme koonneet valikoimaamme seitsemän valmista kasvohoitoa, joista löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva hoito. Käytettäviä tuotemerkkejä ovat Ecooking, tanskalainen luonnonkosmetiikka, Depileve, JOIK, virolainen luonnonkosmetiikka, sekä korealaista kosmetiikkaa oleva Frudia.

Kosmetologiopiskelijalla -25% alennus normaalihinnoista. 

Ecooking
Kasvohoidot 8
Kasvohoidot 9
JOIK vartalonhoito
Kasvohoidot 10
Kasvohoidot 11
Kasvohoidot 12
Kasvohoidot 13
Kasvohoidot 14
Kasvohoidot 15

Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikroaukkoja, joiden kautta imeytetään tehokkaasti hoitotuotteiden aktiiviaineet syvälle ihokudokseen – juuri sinne missä ne vaikuttavat parhaiten. Hoidolla aktivoidaan ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta.

Hoito on turvallinen, sopii kaikille ihotyypeille ja palautumisaika on alle viikon.
Hoitoa suositellaan sarjahoitona 4-10 kertaa, suositeltu hoitoväli on 1-4 viikkoa. 
Sarjahoito tuottaa ihanteellisimman ja pitkäaikaisimman tuloksen. Ylläpitohoitoja voidaan tehdä 3-6kk sarjasta.

Hoitoaiheita:

 • Ihon kimmoisuuden puute ja juonteet
 • Epäpuhtaudet, talituotannon tasapainotus
 • Aknen jälkien häivytys
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Ihon epätasainen sävy, maksaläiskät
 • Kuivuus
 • Neurodermatiitti
 • Psoriasis tai ekseema hoitoalueella
 • Tulehdus hoidettavalla alueella
 • Autoimmuunitaudit, jotka ovat heikentäneet ihon toipumiskykyä
 • Alhainen vastustuskyky
 • Isotretioonikuuri
 • Ei hikoilua samana päivänä
 • Vältä ihon koskettelua
 • Huomioi, ettei ihon kanssa ole kosketuksissa likaiset tekstiilit: vaihda kasvopyyhe sekä tyynyliina puhtaaseen ja huomioi myös, että kaulahuivisi on puhdas
 • 2 vuorokautta vain kosteuttavia tuotteita kotihoitoon
 • 2 vuorokauden jälkeen ihoa aktivoivia kotihoitotuotteita on erityisen hyvä lisätä hoitorutiiniin
 • Aurinkoa on syytä välttää 2-4 viikkoa, SPF 50 suojavoide päivittäin

Asiakkailtamme

Miia T.
Read More
Asiantuntevaa ja mutkatonta hoitoa. Hyvät kotihoito-ohjeet. Ehdottomasti tulen uudelleen! (Deluxe happohoito)
Juuli E.
Read More
Mieletön ammattilainen joka kertoi kokoajan mitä tekee, miksi ja millä voin itse ylläpitää jatkossa kasvojeni hyvää kuntoa. Ihanan rauhallinen tunnelma hoitohuoneessa Viimeisenä, upea lopputulos ja voin ylpeänä kehua saamaani hoitoa muillekkin. Kiitos todella paljon. (Luxury happohoito)
Tuula U.
Read More
Mikroneulaus
Tuija U.
Read More
Venla on kyllä todella huikea ammattilainen! Sain upeat ripset ja mahtavan kasvohoidon! Myös tietotaito on hänellä kohdallaan eikä panttaa tietoa itsellään vaan jakaa sen myös asiakkaalle. Kiitos!!! (Deluxe happohoito)
Anna A.
Read More
Ecooking kasvohoito
Riina M.
Read More
Mikroneulaus
Previous
Next
Lisätty koriin
0 nimikettä - 0,00