Kasvohoidot

Erikoiskasvohoidot

Kasvohoidot 1

DMK entsyymiterapia

Ainutlaatuinen ja jäljittelemätön DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit, jonka ansiosta saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Uniikki hoitomenetelmä kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu – ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä! Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin.

Kasvohoidot 2

Comfort Zone

Comfort Zone -hoitomme ovat sinulle, kun haluat irrottautua kiireestä. Hoidot on suunniteltu rauhoittamaan mieltä ja ovat erinomainen valinta, kun kaipaat rentoutusta ja hemmottelua kuitenkaan tehokkuudesta tinkimättä.

Todellinen hoitoelämys, joka kuljettaa ajatukset pois arjesta ja yhdistää henkisen hyvinvoinnin tehokkaisiin tuloksiin. Ylelliset tuoksut, tuotteiden tekstuuri, musiikki ja rentouttavat hierontatekniikat yhdistyvät harmoniseksi kokonaisvaltaiseksi elämykseksi, joka on asiakkaitamme lainaten; paras kasvohoito, minkä on koskaan saanut kokea.Kasvohoidot 3

Exuviance

Exuviance-sarjalla teemme tuloksellista ihonhoitoa turvallisesti. Hoidot tasapainottavat talituotantoa ja kosteuttavat ihon syvällisesti.

Exuviance kuorinta-aine on ainutlaatuinen tehokkuudessaan. Patentoidun koostumuksen vuoksi voimme tehdä korkealla pitoisuudella hellävaraisen kuorinnan – Exuviance kasvohoidot sopivat siis erittäin hyvin myös herkälle iholle, joka ei siedä muita kuorintakäsittelyjä. 

Kasvohoidot 4

Mikroneulaus

Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikroaukkoja, joiden kautta imeytetään tehokkaasti hoitotuotteiden aktiiviaineet syvälle ihokudokseen – juuri sinne missä ne vaikuttavat parhaiten. Hoidolla aktivoidaan ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta.

Kasvohoidot 5

Hydrapeel

Nopea, tehokas ja kivuton koneellinen kasvohoito. Kirkastaa ja tekee ihosta eloisan näköisen. Parantaa hoitotuotteiden imeytyvyyttä, syväpuhdistaa ihon kuolleesta ihosolukosta ja ilmaston epäpuhtauksista. Hoidossa ei ole palautumisaikaa – tulokset näet välittömästi!

Kasvohoidot 6

Thalion

Virkisty merellisissä Thalion -hoidoissamme ja saavuta hyvinvoiva iho. 

Hoidoissa pääset raikkaiden tuoksujen saattelemana vaipumaan ihoa energisoivaan hemmottelukokemukseen. 

Virkistävät kasvohoidot

Kasvohoidot 7

Luxury Gold

Kasvohoidot 8

Ecooking

Kasvohoidot 9

Frudia

Asiakkailtamme

Kirsi O.
Read More
HydraPeel Fresh & Clean | Kasvohoito oli rentouttava ja hoitaja ihanan lempeä, tunsin itseni aivan prinsessaksi. Tulen varmasti uudelleen. Kiitos <3
Sanna K.
Read More
Exuviance SKINstant Glow | Ammattimaista toimintaa rentouttavassa miljöössä, jota voin suositella lämmöllä 💖
Satu G.
Read More
JB Signature - Comfort Zone | Ihanan rentouttava kasvohoito tunnelmallisessa kynttilän valossa. Tuoksut, musiikki ja rentouttava hieronta saivat minut ajatuksissani matkalle kaukomaihin.
Anu B.
Read More
HydraPeel Fresh & Clean | Aivan I H A N A hoito. Kokemusta aiemmin vuosia vuosia sitten tehdystä mekaanisesta kasvohoidosta, joka sattui, joten tämäkin hieman jännitti. Mutta hoito oli kaikkea muuta kuin kivulias, tähän voisin tulla vaikka joka viikko! Ja Sofia on todella ammattilainen työssään! <3
Pilvi N.
Read More
Mikroneulaus | Rautaista ammattitaitoa ja erinomaista asiakkaan huomioimista.
Previous
Next