Exuviance erikoiskasvohoidot

Exuviance Professional - Tuloksellista ihonhoitoa

Exuviance-sarjalla teemme tuloksellista ihonhoitoa turvallisesti. Ihon luonnollinen uusiutumisprosessi kestää noin kuukauden ja vanhemmiten uusiutuminen hidastuu. Peel-hoidoissa palautamme kasvoillesi upean nuorekkaan hehkun normalisoimalla ihon luonnollista uusiutumisprosessia hedelmähapoilla.

Exuviance hoidot tasapainottavat talituotantoa ja kosteuttavat ihon syvällisesti. Lisäksi hoitolahoitoihin yhdistetyllä säännöllisellä kotihoidolla saat palautettua ihon kimmoisuuden sekä näkyvästi madallutettua juonteita. Säännölliset hoidot ja kotihoito myös vahvistaa ihon suojamekanismia ja pääset eroon herkkyydestä. Voimme myös hoitaa useita iho-ongelmia esimerkiksi lievittää aknea, tasoittaa ihon lehahtelua ja couperosaa sekä hoitaa myös herkästi reagoivaa ruusufinniä upein tuloksin.

Exuviance kuorinta-aine on ainutlaatuinen tehokkuudessaan. Patentoidun koostumuksen vuoksi voimme tehdä korkealla pitoisuudella hellävaraisen kuorinnan. Exuviance kasvohoidot sopivat siis erittäin hyvin myös herkälle iholle, joka ei siedä muita kuorintakäsittelyjä. Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka taustalla vaikuttavan yhtiön on perustanut vuonna 1988 dermatologian tohtori Eugene Van Scott ja dermatologiaan erikoistunut farmakologian tohtori Ruey Yu. Tuotteiden takana on vuosikymmenten tutkimustyö ja yli 120 patenttia.

Kun tulet Exuviance -kasvohoitoon saat markkinoiden turvallisimman, miellyttävimmän uudistuksen ihollesi ja upean, ennen näkemättömän hehkuvan, kuulaan lopputuloksen. Sinulle kuka arvostat lääketieteellisesti kehitettyä ihonhoitojärjestelmää, todistetusti tehokkaita tuotteita, turvallisuutta ja nopeasti näkyviä tuloksia!

Exuviance erikoiskasvohoidot 1

Exuviance kasvohoidot

Hoitoaiheita

  • Ihon kimmoisuuden puute ja juonteet
  • Epäpuhtaudet, talituotannon tasapainotus
  • Aknen jälkien häivytys
  • Laajentuneet ihohuokoset
  • Ihon epätasainen sävy, maksaläiskät
  • Kuivuus
Exuviance AF Vitamin C 20% Serum Capsules – C-vitamiini seerumikapselit
  • Ei hikoilua samana päivänä
  • Vältä ihon koskettelua
  • Huomioi, ettei ihon kanssa ole kosketuksissa likaiset tekstiilit: vaihda kasvopyyhe sekä tyynyliina puhtaaseen ja huomioi myös, että kaulahuivisi on puhdas
  • Aurinkoa on syytä välttää ensimmäiset päivät hoidon jälkeen, SPF 50 suojavoide päivittäin

Exuviance hoitoesittelyt

JB Signature -kasvohoidot

Tuloksellista ihonhoitoa Exuviance tuotesarjalla. Varaa tämä hoito, kun haluat apua ja näkyviä muutoksia ihoosi ja haluat kosmetologin räätälöivän sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. 

Kasvo- ja decoltee hieronnan saat varattua lisäpalveluista lisähintaan. 

Kesto 60 min

Tuloksellista ihonhoitoa Exuviance tuotesarjalla. Varaa tämä hoito, kun haluat apua ja näkyviä muutoksia ihoosi ja haluat kosmetologin räätälöivän sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. 

Sisältää kasvo- ja decoltee hieronnan.

Kesto 90 min

JB Signature – Exuviance Luxury kasvohoitoon kuuluu Sinulle suunniteltu ja toteutettu Exuviance erikoiskasvohoito, Exuviance SKINsational Eyes -silmänympäryshoito ja SKINsational Neck -decolteehoito sekä pitkä hieronta.

Kesto 120 min

Sarjakasvohoidot

Toteutetaan 5 kerran sarjana.

Lyhyt, tehokas, solujen uusiutumista tukeva hoito AHA-kuorinnalla. Hoito kuorii kuollutta solukkoa, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa sekä on tehokas häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Hoito sopii kaikenikäisille. Toimii erinomaisesti sarjahoitona.

Toteutetaan 5 kerran sarjana.

Tehokas hoito, joka palauttaa iholle elastisuutta ja volyymia. Parantaa ihon rakennetta ja tasoittaa epätasaista pigmenttiä. Retinoli kuorii ja edistää solujen uusiutumista. Hyviä tuloksia iholle, jossa on aknea ja arpia.

Exuviance täydentävät hoidot

Hellävarainen kuorinta herkälle silmänympärysiholle, rentouttava ja turvotusta laskeva silmänympärysalueen hieronta ja kosteuttava naamio. Heleyttää ja kiinteyttää silmänympärysihoa.

Hoitaa dekolteen herkkää ihoa. Tasoittaa ihon sävyä ja tekee rakenteesta täyteläisemmän.

Kasvohoidon yhteydessä 50,-

Exuviance erikoiskasvohoidot 2

Asiakkailtamme

Johanna S.
Read More
Kiitos Venla, ihana, rentouttava kasvohoito ja hieronta. Ensikertalaisena kiva kuulla koko ajan mitä tehdään ja miksi, myös kotihoito-opastus oli hyvä. Ammattilaisen käsittelyssä aina mukava olla.
Raili A.
Read More
Ihana rauha ja rentous kaiken kiireen keskellä. Sain kokoajan tietää mitä tehdään ja miksi. Ihana kokemus ja olo hoidon jälkeen raikas. Kiitos paljon 🙂 Kyllä nyt saa Juhannus tulla!
Kristiina V.
Read More
Kasvohoito oli aivan ihana ja Venlan tietämys ihosta, ihonhoidosta ja Exuviancen tuotteista oli häkellyttävää. Todellinen ammattilainen kaikkinensa! Uusi luottopaikka ja luottotekijä löytyi heti tällä ensimmäisellä käynnillä!
Sanna K.
Read More
Erittäin tasokkailla tuotteilla ja ammattitaidolla tehty kasvohoito, joka oli tehokas, tuntui ylelliseltä, virkistävältä ja rentouttavalta. Kiitos Venla.
Miia T.
Read More
Asiantuntevaa ja mutkatonta hoitoa. Hyvät kotihoito-ohjeet. Ehdottomasti tulen uudelleen!
Marjut K.
Read More
Olen tyytyväinen, ihoni on nyt puhdas, kiitos😊😊
Virve S.
Read More
Rauhallinen, kiireetön tunnelma. Täydellinen rentoutumishetki ja energian lataaminen lähellä, hellässä, mutta tehokkaassa hoidossa. Pitääpä ottaa tavaksi 😊
Juuli E.
Read More
Mieletön ammattilainen joka kertoi kokoajan mitä tekee, miksi ja millä voin itse ylläpitää jatkossa kasvojeni hyvää kuntoa. Ihanan rauhallinen tunnelma hoitohuoneessa Viimeisenä, upea lopputulos ja voin ylpeänä kehua saamaani hoitoa muillekkin. Kiitos todella paljon.
Tuija U.
Read More
Venla on kyllä todella huikea ammattilainen! Sain upeat ripset ja mahtavan kasvohoidon! Myös tietotaito on hänellä kohdallaan eikä panttaa tietoa itsellään vaan jakaa sen myös asiakkaalle. Kiitos!!!
Riina M.
Read More
Mikroneulaus
Previous
Next