Suosituimmat palvelut 2021 – Mikä nyt on ”in” kauneuden hoidossa?

Koronavuosi 2020 on leimannut elämäämme työpaikoilla sekä muuttanut vapaa-aikamme aktiviteettejä. Sen myötä viime vuosi on muovannut myös kauneuspalvelutrendejä. Tässä postauksessa katsotaan kauneudenhoidon tulevaisuuteen. Toki tietty vallitseva trendi, laitettu, mutta luonnollinen- look, on tehnyt tuloaan jo pitkään. Kotona pysyttely on kuitenkin nopeuttanut trendin kasvua ja nyt, kun meikkaaminen on jäänyt vähemmälle, keskitytään tuomaan oma luonnollinen kauneus esiin.

Kauneuden hoitopalveluiden lisäksi päätään on nostanut itsensä hemmottelupalvelut ja pienet spa-hetket sekä hoitolassa että ylellisillä tuotteilla turvallisesti kotona. Ihana hyvinvointihetki sekä iholle että mielelle on tervetullut irrottautuminen arjesta ja rentoutuskokemus on taattu.

Suosituimmat palvelut 2021 – Mikä nyt on ”in” kauneuden hoidossa? 1
Parafiinihoito kosteuttaa ja hoitaa käsiäsi

Kauniit kädet

Kun kasvot ovat paljon peitossa, selkeästi huomio on kiinnittynyt siihen, mikä on enemmän näkyvillä. Meillä kynsipalvelut ovatkin hurjassa nosteessa. Käsien jatkuva peseminen ja desinfioiminen sekä pakkasilma kiinnittää huomion käsien hoitoon.

Nopea geelilakkaus on helppo, pari viikkoa kestävä lakka, jolla lopputulos on kynsilakkamaisen ohut. Kuivat, lohkeilevat kynnet saavat vahvikkeekseen geelauksen, joka ei haalistu tai lohkeile käsidesiä käyttäessä. Rakennekynsillä saadaan näyttävää pituutta tai halutessasi luonnollisempaa mittaa – lopputuloksena aina sirot ja tyylikkäät, kestävän kauniit kynnet.

Kynsipalveluiden rinnalla ja yhteydessä meillä tehdään myös vahvistavia käsihoitoja ja parafiinikäsihoitoja. Myös kynsihuoltojen yhteydessä hoidetaan aina kuivat kynsinauhat. Lisäpalveluna voit ottaa kosteutukseksi rentouttavan hieronnan, käsinaamion tai parafiinikäsihoidon. Muista varata seuraavan huoltosi yhteyteen myös hoitoa käsiesi iholle, se on helppo yhdistää huoltoon!

Iho on suurin elimesi, jonka päätehtävä on suojata kehoasi ulkoisilta uhkatekijöiltä. Niin luonnolliset geelilakkaukset ja oman kynnen geelaukset kuin näyttävät koristeelliset rakennekynnetkin täyttävät suurimman osan kalenterista kun katselee tulevien viikkojen varauksiin ja uusia asiakkaita niiden saralla tulvii ovista sisään. Aikavaraus kynsipalveluihin hoitolassa on myös turvallinen, sillä meillä maskia käyttää sekä kynsiteknikko että asiakas.

Luonnonkaunis Look

Selkeästi liikutaan suuntaan, joka on pitkään ollut jo toiveissa meillä kauneusalan ammattilaisilla.
Kauneudenhoidon pitää olla helppoa ja hyviä piirteitä korostavaa, ei ulkonäköpaineita lisäävää tai
epävarmuuksia synnyttävää. Nyt liikutaan suuntaan, missä iho saa näkyä ja meikin määrä vähenee. Ihoon kuuluu pienet ”persoonalliset sattumat” pisamineen ja huokosineen, arpineen, ryppyineen ja näppyineen.

Hoidettu iho ei tarkoita samaa kuin virheetön, ikinuori, filtterein blurrattu iho. Hoidettu iho on
suojauskykyinen ja tuntuu hyvältä, paras mahdollinen sinun ihosi. Meikin käytön vähentäminen antaa inspiraatiota hoitaa omasta ihosta niin kuulas, kirkas ja tasainen kuin mahdollista. Tämän vuoksi trendikkäitä palveluita on ihon kuorinnat ja heleyttävät kasvohoidot. Myös kotihoitoon on nyt enemmän aikaa käytettäväksi, kun meikkaaminen on jäänyt maskien käytön ja etätyön vuoksi vähemmälle. Kasvohoidossa voidaan keskittyä myös maskin käytön tuomiin ongelmiin iholla ja löytää konsteja kotiin, miten ehkäistä ikävä pintakuivuus ja näpyt.

Huolettomuutta luonnolliseen kauneuteen tuo myös supersuosittu ripsien kestotaivutus, lashlift. Maksimoi
omien ripsiesi pituus jopa kuusi viikkoa kestävällä taivutuksella, joka kestää myös maskin alta pakenevan höyryn!

Myös ripsien ja kulmien kestovärjäys on varatuimpia palveluita, sillä saat heti skarppiutta katseeseen ja
kestävää tummuutta noin kuukaudeksi, kuinka helppoa! Muotoilemme kulmat vahalla, jolla saa kulmien mallin pysymään huikean hyvänä. Itsepäisille kulmakarvoille apu löytyy browliftista, jolla saadaan uudelleen muovattua värin lisäksi myös karvojen asento. Browliftilla eli kulmien laminoinnilla saadaan taiottua kohotusta sekä tuuheutta kulmiin. Kulmameikiksi riittää sipaisu kulmageeliä, kun muoto on selkeä ja ryhdikäs!

Hellivä hetki vartalohoidossa

Hoitolassamme toteutetaan useita hemmottelevia kauneuspalveluita. Kosmetologihoitolassa voit nauttia
hellin, mutta varmoin ottein tehdystä, hemmottelevasta vartalohieronnasta. Hieronnan tarkoitus on
hemmotella, kosteuttaa ihoa ja parantaa verenkiertoa. Huone on pimeä ja tunnelmallinen, täynnä
kynttilöitä ja hurmaavia tuoksuja.

Voit rentoutua ylellisessä kokovartalohieronnassa tai vaikkapa herätellä aisteja elämyksellisessä
puolivartalohoidossa. Käytämme supermiellyttävän tuntuisia ja tuoksuisia, hoitavia hierontatuotteita.

Gold Massage – hunajahieronta jättää ihosi samettisen pehmeäksi ja kimmeltävää kultaa hehkuvaksi,
kaunistava lopputulos!

Choco Massage – suklaahieronta taas on ihoa kosteuttava ja mieltä rauhoittava, aidosti suklaalta tuoksuva hoitoelämys.

Näistä hierontatuotteista löytyy myös ilahduttavat, kuorintaa ja hierontaa yhdistävät
puolivartalohoitokokonaisuudet, Honey Chillax ja Choco Relax, jossa hoidetaan selkä sekä kädet.

Kaunistava Kotoilu

Meiltä Joanna’s Beautysta voit tilata helmikuusta lähtien myös hemmottelupakkauksia omiin self care – hetkiisi. Valikoimistamme löytyvillä Luin Livingin tuotteilla tuot lisäksi pehmeää kylpylähenkeä kotiisi.
Seesteiseen koti-spa hetkeen kannattaa kotona hyödyntää ehdottomasti esimerkiksi Spotifysta löytyviä
rentoutussoittolistoja tai tehdä vaikkapa mindfulness-harjoitus äänikirjaa kuunnellen.

Laitamme aina hemmottelupakkauksiin ammattilaisten vinkkilistan, jonka avulla voit toteuttaa kotiisi helposti ihanan spa-tunnelman. Tämä on muuten aivan ihana ohjelmanumero toteuttaa yhdessä perheen tai ystävän kanssa, nyt kun suositaan kotona pysyttelyä!

Blogissa avaamme jatkossa tarkemmin hoitolamme kuulumisia, edellä mainittuja palveluita yksittäin sekä myös muita hoitojamme. Mitä palveluita aiot kokeilla itse vuonna 2021?

XoXo,

JB Venla

Jaa ystäville