Vartalo

Suihkurusketuksella saat luonnollisen värisen rusketuksen ilman kellertävyyttä ja itseruskettavan hajua. Rusketustuotteiden hoitavat ja kosteuttavat ainesosat tekevät ihollesi hyvää kauniin rusketuksen lisäksi – kotihoitotuotteilla pidennät rusketuksen kestävyyttä ja samalla hoidat ihoasi.

Sokeroinnilla voidaan poistaa hellävaraisesti ihokarvoja kaikilta ihoalueilta. Käytössämme olevat Helmi – vartalosokerit eivät aiheuta ärsytystä ja iho tuntuu silkkisen pehmeältä sokeroinnin jälkeen. Talkiton talkki soveltuu myös intiimialueelle. Sokerointi on K-16, brassisokerointi K-18. 

Vita Liberata Luxury tan
Helmi sokerointi

Suihkurusketus

Kokovartalo 35 €
Rusketuspaketit
Kolmen kerran paketti 100 €
Viiden kerran paketti 160 €
Kymmenen kerran paketti 310 €
Vartalo 1

Käytössämme on laadukas ja suosittu Vita Liberata suihkurusketus. Mukavan rusketuskokemuksen tuo myös kolmella imurilla varustettu rusketusseinä, joka poistaa ilmassa leijuvaa rusketuspölyä. 

Kotihoito-ohjeet

  • Rusketus tehdään aina puhtaalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että poistaa myös deodorantin, hajuveden ja meikin. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta jätä öljyistä pintaa iholle. 

  • Kosteusvoidetta ei tuotteen alle suositella käytettäväksi, koska se muodostaa kalvon ihon pintakerrokseen ja näin rusketus ei kehity yhtä optimaalisesti.

  • Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja löysiin vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.

  • Anna rusketuksen kehittyä vähintään 8-10 tuntia ennen peseytymistä. Peseydy rusketuksen jälkeen pelkällä vedellä. Vasta sitten suihkusaippualla. Vinkki! Mikäli sinun on vaikea ruskettua auringossa, kannattaa vaikutusaikaa pidentää myös itseruskettavan tuotteen kanssa.

  • Sateisena päivänä suojaa ihosi sateelta suihkurusketuksen jälkeen.

Sokerointi

Kasvot 15-30 €
Kainalot 25 €
Bikiniraja 25 €
Kädet 35 €
Sääret 40 €
Reidet 50 €
Vartalo 1

Sokerointipaketti – 3 tai useamman eri alueen sokerointi yhdellä kerralla -15 % normaalihinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

Poimintoja verkkokaupasta

Lisätty koriin
0 nimikettä - 0,00