Vartalo

Suihkurusketuksella saat luonnollisen värisen rusketuksen ilman kellertävyyttä ja itseruskettavan hajua. Rusketustuotteiden hoitavat ja kosteuttavat ainesosat tekevät ihollesi hyvää kauniin rusketuksen lisäksi – kotihoitotuotteilla pidennät rusketuksen kestävyyttä ja samalla hoidat ihoasi.

Sokeroinnilla voidaan poistaa hellävaraisesti ihokarvoja kaikilta ihoalueilta. Käytössämme olevat Helmi – vartalosokerit eivät aiheuta ärsytystä ja iho tuntuu silkkisen pehmeältä sokeroinnin jälkeen. Talkiton talkki soveltuu myös intiimialueelle. Sokerointi on K-16, brassisokerointi K-18. 

Vita Liberata Luxury tan
Helmi sokerointi

Suihkurusketus

Kokovartalo 35 €
Rusketuspaketit
Kolmen kerran paketti 100 €
Viiden kerran paketti 160 €
Kymmenen kerran paketti 310 €
Vartalo 1

Käytössämme on laadukas ja suosittu Moroccan Tan suihkurusketus. Mukavan rusketuskokemuksen tuo myös kolmella imurilla varustettu rusketusseinä, joka poistaa ilmassa leijuvaa rusketuspölyä. 

Kotihoito-ohjeet

  • Tulethan puhtaalla, kosteutetulla iholla
  • Kuori kroppa edellisenä päivänä
  • Sokerointia, vahausta tai epilointia ei saa tehdä kolmeen päivään ennen rusketusta. Sheivaus ei haittaa.
  • Laita päälle mukavat löysät tummat vaatteet, rusketuksen jälkeen olisi hyvä olla ainakin pari tuntia ilman rintaliivejä
  • Meiltä saat kertakäyttöstringit, voit olla myös omissasi (ei pitsiset)

Sokerointi

Kasvot 15-30 €
Kainalot 25 €
Bikiniraja 25 €
Kädet 35 €
Sääret 40 €
Reidet 50 €
Vartalo 1

Sokerointipaketti – 3 tai useamman eri alueen sokerointi yhdellä kerralla -15 % normaalihinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

Poimintoja verkkokaupasta

Lisätty koriin
0 items - 0,00