Auringon kanssa kilpaa hehkuva, suojattu iho

Auringon kanssa kilpaa hehkuva, suojattu iho 1

Näin kesän kynnyksellä on hyvä palautella muistiin aurinkokauden ihonhoitovinkkejä. Miten saada suojattua ihoa tehokkaasti sekä saavuttaa ihana hehku ja terve väri iholle? Näitä juttuja lähdetään selvittämään, jonka jälkeen voidaankin odottaa jo innolla ja hyvin valmistautuneena helteisen aurinkoisia kesäpäiviä.

Heleänä kohti kesää!

Nyt alkaa olla viimeiset mahdollisuudet kuoria talven pölyt pois ja saavuttaa raikas ja heleä pohja kauniille kesäiholle. Vaatteiden vähetessä on itsevarmempi olo, kun iho on hyvässä kunnossa. Heleän ihon saavuttamiseksi on syytä tehdä iholle tehokas kuorinta. Kasvoille se on Exuviance- erikoiskasvohoidoista SKINstant Glow – hehkun palauttava kasvohoito 65,-. Vartalolle upea JB Body Glow – kausihoito 35,-.

Hoidot tulee ottaa vähintään viikko ennen auringossa oleskelua, sillä iholle on annettava aikaa rauhassa uudistua ennen auringolle altistusta. Nämä molemmat hoidot ovat aivan huippuja siitä, että tehon todella tuntee ja tulokset näkee välittömästi jo yhden hoitokerran jälkeen. Aivan super hyvät käsittelyt ja vinkkinä: ihan loistavat hoidot kesän morsiamelle tai ennen romanttista hotelliviikonloppua, juhliin, treffeille.. aina kun tarvitset sen ekstrahehkuvan ihon ja uskomattoman ihanan, pehmeän, silkkisen tuntuman koskettaessa!

Ihana, kamala aurinko

Pitkän synkän jakson jälkeen, kun kevätaurinko lämmittää, on valtava houkutus vaan sulkea silmänsä ja nostaa kasvot kohti taivasta ja nauttia. ”Eihän se mitään haittaa jos vaan 15 minuuttia olen, kun juon terassilla kahvit..” ajatellaan, ja suojakerrointa tuskin on. Siinä ajassa ehtii kuitenkin jo huonolla tuurilla saada riesakseen sinnikkään pigmenttiläiskän.

Kevät ja alkukesä ovat armotonta aikaa talven valkealle iholle, jonka moni meistä Suomessa omistaa. Iho vaurioituu auringossa aina, vaikkei se palaisikaan. On hyvä siis ymmärtää, että erityisesti rusketus on AINA merkki ihon vaurioitumisesta, vaikkei iho olisikaan palanut.

Meidän ihon ikääntymisessä valtaosa syystä on nimenomaan auringon haitallisessa uv-säteilyssä ja vain murto-osa on oikeaa sisäistä vanhenemisprosessia. Ihon ikääntymisestä noin 80 % johtuu auringosta! Ja erityisen harmillista on, että pilvipeitteestäkin pääsee läpi osa auringon säteilystä ja vain sankan tummat, matalat sadepilvet suojaavat riittävästi ihoa. Kun taivasta peittää valkoinen pilvipeite et ehkä pala, mutta vanhenet kyllä tehokkaasti.

Aurinko aiheuttaa ihon sävyn muutoksia ja epätasaisuutta, veltostumista ja juonteita sekä tekee ihon pinnasta kovan, kuivan ja parkkiintuneen ja tätä ei mikään hoitovoide tai hoitolahoidot korjaa niin tehokkaasti, että sillä voisi kompensoida suojautumisen puutetta. Aurinkosuojaa tulee käyttää myös kotona etätöissä, sillä uva-säteily, joka nimenomaan on se vanhettava säteily, tulee läpi myös ikkunoista, eli sisälläkään ei ole ns. turvassa.

Suositamme, että kasvoille, kaulalle ja dekolteelle käyttäisit aina suojakerrointa 50 uva- ja uvb-säteilyä vastaan. Kun valitset korkean suojakertoimen, saat pitkäkestoisempaa suojaa, mutta sitäkin on hyvä lisätä päivän mittaan. Myös meikin päälle sopivia vaihtoehtoja löytyy, joita on miellyttävä käyttää. Kysy meiltä vinkit tehokkaaseen aurinkosuojaamiseen! Näin vältät ihovaurioita ja pysyt nuorekkaan näköisenä pidempään.

Kultaisen hehkuva iho

Vaikka totesimmekin, että rusketus on aina merkki ihon vaurioitumisesta ja rusketuksen ihannointi kyseenalaista, on yksi asia kieltämättä totta. Suurin osa meistä kokee itsensä kauniimmaksi silloin, kun on vähän väriä pinnassa – ja se on täysin fine! Vinkki turvalliseen rusketukseen on selkeä; itseruskettavat tuotteet. Moni näitä kammoksuu, sillä mieleen tulevat kuvat likaisen näköisestä, oranssista, epäaidosta lopputuloksesta. Kuitenkin vaihtoehtoja löytyy kaikille ja rusketustuotteet ovatkin ympäri vuoden meillä suosituimpia myyntituotteita, sillä valikoimamme on niin laadukas ja monipuolinen, että sieltä löytyy jokaisen tarpeisiin sopivat tuotteet.

Auringon kanssa kilpaa hehkuva, suojattu iho 6

Jet Set Sunin upeat tuotteet on ollut suuri hitti. Suosikkituotteeksi on noussut ihana rusketusspray, joka on helppo käyttää ja antaa todella aidon sävyn. Rusketuksen tummuutta voi säädellä sumuttelun määrällä. Kevyt kerros antaa terveen hehkun ja on tosi suosittu tapa käyttää niille, jotka monesti pelkäävät liian näyttävää lopputulosta. Tämä on loistotuote myös miehille! Ei epämiellyttävää hajua tai tahmeaa tuntua. Näet sävyn saman tien ja lopputulos syvenee tuotteen vaikutellessa iholla. Tuotteen suojaväri ei myöskään juuri ollenkaan tartu vaatteisiin, joka on meille, ketkä ruskettavia olemme tottuneet käyttämään, iso plussa! Tämän voit sumauttaa myös meikin päälle tuomaan päivettyneen ilmeen. Suosittelemme tätä erityisesti kasvoille ja dekolteelle. Sopii loistavasti ensimmäiseksi itserusketustuotteeksi helppoutensa vuoksi.

Kasvoille loistava valinta on myös Ecookingin testimenestyneet rusketustipat. Ihanat kosteuttavat tipat voit lisätä voiteeseen tai käyttää sellaisenaan rusketusseerumina. Sopii loistavasti kuivaihoisille ja jopa atoopikoille! Tasainen, luonnollinen ja kaunis lopputulos ja myöskin äärimmäisen helppokäyttöinen.

Vartalolle löytyy useampi rusketustuote, millä saa sitten todellakin näyttävää rusketusta!

Jet Set Sunin uutuustuote itseruskettava mousse antaa tumman, syvän ja aidosti ruskettuneen sävyn. Tämä on loistovaihtoehto niiden neonsävyisten uikkareiden kanssa, jos haluat olla todella auringon paahtama, ilman ihovaurioita. Tuote levitetään kaksipuolisella, kestävällä kintaalla ja on tasaisesti levittyvä mousse. (Tästä minä voin allekirjoittaa saaneeni useamman kommentin juuri sävystä, että onpa hyvä ja aito kun ei ole keltainen, vaikka onkin tumma!)

Jet Set Sunilta löytyy myös ihana rusketusvesi, joka myös levitetään kintaalla iholle. Tämä on myös ihan luottotuote ja syy on selvä. Tämä tekee syvän, kauniin ruskean lopputuloksen, mutta on iholla kuin vesi. Levityksen jälkeen tuote on välittömästi täysin imeytynyt. Ei tahmeutta ollenkaan, ei niin minkäänlaista. Aivan best jos on kiire ja tiedät, ettet ehdi pesemään suojaväriä pois. Sama, kuten sprayn kanssa; voi miltei mitkä vaan vaatteet heittää päälle, joskaan en ehkä ihan valkoista päälle pukisi, mutta todella vähän siirtyy suojaväriä iholta vaatteisiin!

Myös luonnonkosmetiikka brändiltämme, Ecookingilta, löytyy aivan loistava mousseruskettaja vartalolle. Tämä on kanssa huipputuote, sillä rusketus alkaa kyllä näkyä heti levityksen jälkeen, mutta suojaväri ei ole vahva. Ei siis haittaa vaikka ei heti vaikutusajan jälkeen ehtisikään peseytyä. Helppo levittää rusketuskintaalla ja sävy on ihana, kultaisen ruskea. Kosteuttava, ihoa rauhoittava koostumus sisältää runsaasti aloe veraa ja lisänä on myös kurkku-uutetta ja glyseriiniä. Tosi kiva tuote kuivaihoiselle ja kosteuttavat ainesosat myös pidentävät värin kestoa iholla! Tuote on vegaaninen ja hajusteaineeton. Kaikkiin laadukkaisiin rusketustuotteisiin pääset tutustumaan JB Shopissa.

Tasainen, kestävä rusketus syntyy helposti myös hoitolassa jos ei viitsi kotona tuotteita käyttää.  Käytössämme on laadukkaat Vita Liberatan ammattituotteet, joilla teemme vaivattomasti ja nopeasti sprayrusketuksen. Sävyjä on monta ja näin ollen saamme jokaiselle sopivan lopputuloksen.- halusit sitten luonnollista päivetystä tai oikein syvää rusketusta.

Oikein ihanaa auringon hehkua tuleviin kesäpäiviisi!

Auringon kanssa kilpaa hehkuva, suojattu iho 15

XoXo, JB Venla, rusketusasiantuntija

Jaa ystäville