Thalion kasvohoidot

Thalion - Kauneuden ja hyvinvoinnin lähteellä

Virkisty merellisissä Thalion -hoidoissamme ja saavuta hyvinvoiva iho. 

Hoidoissa pääset raikkaiden tuoksujen saattelemana vaipumaan ihoa energisoivaan hemmottelukokemukseen. 

Thalion on ranskalainen merilevästä tehonsa ammentava kosmetiikkasarja. Merilevät sisältävät runsaasti iholle elintärkeitä hivenaineita, vitamiineja ja aminohappoja. Vaikutus on kosteuttava, ikääntymismuutoksia hidastava, elvyttävä sekä tulehduksilta suojaava. Levästä saatavat mineraalisuolat puhdistavat ja raikastavat talivuotoisen ihon ja tuotteet sopivat erittäin hyvin myös rasvoittuvalle iholle. 

Ranskan Bretagnessa Iroise-meren rannalla sijaitsee Thalionin laboratoriot. Iroise-meri on yksi maapallon rikkaimmista lajistoltaan ja on unescon perintökohde. Tämä ainutlaatuinen sijainti ja paikallinen perinneosaaminen mahdollistaa levien arvokkaiden ainesosien laadun säilymisen – merilevä käsitellään vuorokauden sisään keräämisestä aktiivisten ainesosien talteen saamiseksi. Thalion -laboratorioiden uniikin osaamisen avulla koko merellisen ympäristön rikkaus hyödynnetään ainutkertaisella tavalla. 

Thalion -tuotteet ovatkin todellisia kauneuden ja hyvinvoinnin lähteitä!

Thalion kasvohoidot

Hoitoaiheita

  • Kuivuus
  • Samea iho
  • Virkistys
  • Kirkastus
  • Rentoutuminen
Sopii hyvin herkälle iholle
Thalion kasvohoidot 1

Thalion hoitoesittelyt

Herkän ihon rentouttava ja merellinen kasvohoito ylellisillä ranskalaisilla tuotteilla. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja voiteet.

Kesto 60 min

Herkän ihon rentouttava ja merellinen kasvohoito ylellisillä ranskalaisilla tuotteilla. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, kasvo- ja decoltee hieronta, voiteet.

Kesto 80 min

Herkän ihon rentouttava ja merellinen kasvohoito ylellisillä ranskalaisilla tuotteilla. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, kasvo- ja decoltee hieronta, tehoampulli ja voiteet.

Kesto 80 min

Thalion kasvohoidot 1

Asiakkailtamme

Miia T.
Read More
Asiantuntevaa ja mutkatonta hoitoa. Hyvät kotihoito-ohjeet. Ehdottomasti tulen uudelleen!