Joanna’s Beauty – Tinkimätöntä ammattitaitoa

Ihanaa kun olet seuraamassa tarinaamme juuri lanseeratun blogimme merkeissä! JB Blogi on ollut suunnittelussa jo useamman vuoden ja koska vuosi 2021 on meille täynnä kaikkea uutta ja mahtavaa, päätimme, että nyt on juuri täydellinen aika myös vihdoin aloittaa blogimme kirjoittaminen. Joanna’s Beautyn taival on kestänytkin maaliskuussa jo 7 vuotta, vaikka virallisia syntymäpäiviä vietämmekin toukokuussa ja vuosia tulee täyteen vasta 5. Mistä kaikki alkoi, mitä matkan varrella on tapahtunut, kuinka monta palkintoa ammattilaisemme ovat eri kilpailuissa voittaneet ja tietenkin kuinka monta vauvaa meille oikein on syntynyt – näihin kaikkiin paneudumme myöhemmin kun käymme läpi Joanna’s Beautyn tarinaa. Tässä blogikirjoituksessa keskitymme nyt nykyhetkeen – mitä Joanna’s Beauty on juuri tällä hetkellä, tammikuussa 2021. 

Tyylikäs & ammattitaitoinen

Olemme moderni kauneushoitola hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuusankoskella Kouvolassa. Valoisat ja tyylikkäästi remontoidut 90 neliön tilamme ovat meidän omat, joten olemme tulleet jäädäksemme. Hoitolamme on kokenut monia remontteja vuosien varrella ja uusia hoitohuoneita on rakennettu aina sitä mukaa, kun henkilökunta on lisääntynyt. Oma tyyli, niin sisustuksessa kuin logossa ja nettisivuillakin, on vienyt aikaa, mutta juuri nyt kaikki alkaa olla juuri viimeisen päälle. Kuitenkin, koska haluamme olla koko ajan trenditietoisia ja pysyä mukana ajan virrassa, emme lupaa, etteikö joitain muutoksia tulisi – onneksi meillä onkin iso ja auttavainen taustajoukko remonttitaitoisia miehiä ja naisia lähipiirissämme! Asiakkaat monesti nauravatkin, kun salonkimme sisustus saattaa muuttua kuukauden välein tai kassatiski on vaihtanut ripsihuollon aikana paikkaansa. 

Hoitolassamme on tällä hetkellä kolme kaunista ja viihtyisää hoitohuonetta, kaksi kynsipaikkaa, meikki- ja kampauspiste sekä uutuutena suihkurusketushuone. Tiloissamme toimii myös JB Academy ja järjestämme kynsi- ja ripsikoulutuksia kauneusalan ammattilaisille ja alalle tuleville. Henkilökuntamme koostuu ripsi- ja kynsiteknikoista, meikkiartisteista, kosmetologeista, kouluttajista sekä kauneudenhoitajista. Kouluttaudumme erittäin säännöllisesti ja ylläpidämme ja kehitämme ammattitaitoamme – meille ei riitä että olemme hyviä työssämme, haluamme olla koko ajan parempia ja tarjota sinulle odotuksesi ylittävää palvelua. Salongissamme sinua palvelee tällä hetkellä:

Venla – kosmetologi, ripsiteknikko ja meikkiartisti

Elisa – kauneudenhoitaja, ripsi- ja kynsiteknikko

Tessa – kosmetologi, kynsi- ja ripsiteknikko

Jonna – kynsiteknikko ja kynsikouluttaja

Janina – kauneudenhoitaja, ripsi- ja kynsiteknikko ja ripsikouluttaja

Hanna on vielä hoitovapaalla ja Riina siirtyi salonkityöstä Joanna’s Beautyn markkinointitiimiin. Tulevissa blogikirjoituksissa esittelemme jokaisen artistimme vielä tarkemmin.

Laaja palveluvalikoima

Blogissamme tulemme käymään läpi myös erittäin laajaa ja koko ajan kasvavaa palveluvalikoimaamme, johon kuuluu:

Venlan ja Tessan erikoisosaamista on myös upeat glam-meikit ja ammattilaisemme ovatkin mukana Joanna’s Bridals hääkauneustiimissä toteuttamassa häämeikkejä niin morsiamille kuin muulle hääseurueelle. Blogissamme kerromme myös kauneusvinkkejä, esittelemme tuoteuutuuksia sekä kirjoitamme erittäin mielellämme juuri siitä, mistä sinä lukijana haluat kuulla – voit siis lähettää aihetoiveita info@joannasbeauty.fi

Joanna's Beauty - Tinkimätöntä ammattitaitoa 8

Me Joanna’s Beautyn tiimi olemme äärimmäisen innoissamme tästä alkaneesta vuodesta ja uusista kuvioista – seuraa siis tiiviisti meidän somea niin sinäkin saat tietää ensimmäisenä niistä!

XoXo,

JB Jonna

Jaa ystäville