Jalat

Käytössämme on laadukas luonnonkosmetiikka sarja JOIK sekä BCL Span ihanat hemmottelevat kuorinnat ja naamiot. Näistä molemmista sarjoista löytyy eri vuodenaikoihin sopivat tuotteet.  Käytössämme on myös ammattilaistuotesarja Footlogix perinteiseen jalkahoitoon. Jalkahoidon voi täydentää kestolakkauksella. 

Huom. Hoidamme vain terveitä jalkoja ja hoidot tekee kosmetologi. 

Varpaankynnen suojaksi voidaan laittaa myös geelilakkausta vahvempi ja hieman paksumpi geelaus manikyyrigeelillä. Koristelut voi vaihtaa joka huollossa erilaisiksi.

JOIK vartalonhoito

Jalkahoidot ja varpaankynsien geelaus

Hemmotteleva jalkahoito. Palveluun kuuluu merisuolakylpy, jalkojen kuorinta, kynsien viilaus, naamio ja hieronta. Huom. hoidamme vain terveitä jalkoja.

Perinteinen jalkahoito. Deluxe jalkahoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kevyt kovettumien poisto raspilla ja / tai poralla, kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen sekä hoitovoiteen imeytys hieroen.

Perinteisen ja hemmottelevan jalkahoidon yhdistelmä. Luxury jalkahoitoon sisältyy merisuolakylpy, jalkojen kuorinta, kevyt kovettumien poisto raspilla ja / tai poralla, kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, naamio sekä hieronta. Huom. hoidamme vain terveitä jalkoja.

Yksivärinen. Basic- ja Pro-tason tekijöillä 59,-, Premium-tason tekijöillä 69,-. 

Koristeellinen. Basic- ja Pro-tason tekijöillä 69,-, Premium-tason tekijöillä 79,-. 

Hinta jalkahoidon yhteydessä. Timanttikoristelut +10,-. 

Saatavilla ainoastaan jalkahoidon yhteydessä. Värivalikoima rajallinen. Suositellaan käytettäväksi säännöllisen jalkahoidon yhteydessä (max 4 vkon välein).

Alkupuhdistus, happo, naamio, seerumi / voide. 

Jalat 1

Asiakkailtamme

Maj-Lis R.
Read More
Kiitos hyvästä palvelusta. Jalkahoito on ihana.
Jonna M.
Read More
Kiitos rentouttavasta jalkahoidosta, lakkaus on todella siisti.
Previous
Next

Poimintoja verkkokaupasta

Lisätty koriin
0 nimikettä - 0,00