Kauppa

Classic peruskoulutus 26. – 27.10.2019

400,00 

Varastossa

Osasto:
Chic a Bella / Seebeauty klassisten ripsipidennysten peruskoulutus Kouluttajana toimii Chic a Bella ja SeeBeauty kouluttaja Janina Mentu, joka on käynyt laajalti eri ripsipidennyskoulutuksia ja omaa alalta usean vuoden kokemuksen. Koulutus järjestetään studiollamme osoitteessa Kyminkatu 2, 45700 Kuusakoski. Ensimmäisenä päivänä käydään läpi laajasti teoriaa ja harjoitellaan ripsipidennysten tekoa mallinukelle. Toisena päivänä tehdään klassiset ripsipidennykset mallille. Koulutuksessa käydään läpi: ▪ Ripsikuitujen materiaalit ▪ Kaarevuudet ja paksuudet ▪ Työvälineet ja tuotteet ▪ Liimat ja liimojen kemiallinen koostumus ▪ Ilmankosteuden ja sään vaikutukset liimoihin ▪ Puhdistus ▪ Silmämuodot ▪ Efektit ▪ Pysyvyysongelmat ▪ Kasvusuunta ▪ Huolto ▪ Ripsienpidennysten poisto ▪ Blefariitti ▪ Työvälineiden hygienia ▪ Hygienia ▪ Turvallisuus ▪ "Mapping" ▪ Kotihoito-ohjeet Ja paljon muuta! Hinta sis alv 24% ja aloituspaketin. Lisätiedot janina@joannasbeauty.fi Koulutuksen varausehdot Tervetuloa! P.S. Ilmoittautuminen on sitova!

Chic a Bella / Seebeauty klassisten ripsipidennysten peruskoulutus

Kouluttajana toimii Chic a Bella ja SeeBeauty kouluttaja Janina Mentu, joka on käynyt laajalti eri ripsipidennyskoulutuksia ja omaa alalta usean vuoden kokemuksen. Koulutus järjestetään studiollamme osoitteessa Kyminkatu 2, 45700 Kuusakoski.

Ensimmäisenä päivänä käydään läpi laajasti teoriaa ja harjoitellaan ripsipidennysten tekoa mallinukelle. Toisena päivänä tehdään klassiset ripsipidennykset mallille.

Koulutuksessa käydään läpi:
▪ Ripsikuitujen materiaalit
▪ Kaarevuudet ja paksuudet
▪ Työvälineet ja tuotteet
▪ Liimat ja liimojen kemiallinen koostumus
▪ Ilmankosteuden ja sään vaikutukset liimoihin
▪ Puhdistus
▪ Silmämuodot
▪ Efektit
▪ Pysyvyysongelmat
▪ Kasvusuunta
▪ Huolto
▪ Ripsienpidennysten poisto
▪ Blefariitti
▪ Työvälineiden hygienia
▪ Hygienia
▪ Turvallisuus
▪ “Mapping”
▪ Kotihoito-ohjeet
Ja paljon muuta!

Hinta sis alv 24% ja aloituspaketin.

Lisätiedot janina@joannasbeauty.fi
Koulutuksen varausehdot

Tervetuloa!

P.S. Ilmoittautuminen on sitova!

Maksa turvallisesti

Joanna's Beauty