Kauppa

JOIK Soijavahakynttilä – Kanelipulla

16,30 

Varastossa

Kuvaus

Herkullinen ja kotoisa tuoksu tuoreesta mummon leipomasta kanelipullasta.

Joikin soijakynttilät ovat käsintehtyjä. Ne valmistetaan ainoastaan luonnollisesta soijavahasta ja hienoimmasta puuvillasydämestä.

Miksi soijavaha? Soijavaha palaa puhtaammin ja pidempään – se on myrkytön ja palaa puhtaammin kuin parafiini, joka voi luovuttaa karsinogeenejä kuten toluleeni ja bentseeni.
Pitkä paloaika – soijavaha palaa hitaammin ja viileämmin
Soijavaha on luonnollisesti biohajoava. Soijavaha itsessään on hajuton, minkä ansiosta tuoksut tulevat paremmin esiin kynttilää poltettaessa.

Käyttö

Miten poltat oikein kynttilää?

Polta kynttilää korkeintaan 3-4 tuntia kerrallaan ja vähintään puolituntia niin, että koko kynttilän pintakerros sulaa. Näin kynttilän pintaan ei tule reikää, eikä sydän huku. Jos palamisaika on yli 3-4 tuntia kynttilä palaa nopeammin. Tällöin myös sydänlanka pitenee ja liekki suurenee, lepattaa ja synnyttää savua. Polttaessa sydänlangan tulisi olla noin 0,5 cm pitkä, voit katkaista langan saksilla myös sen palaessa. Sammuta kynttilä kastamalla sydänlanka sulaneeseen kynttilänesteeseen niin se ei lopuksi synnytä savua ja hyvä tuoksu jää jäljelle huoneeseen. Seuraavalla sytytys kerralla leikkaa ensin ylimääräinen langan pituus pois, sytytä ja nauti tunnelmasta!

Maksa turvallisesti

Joanna's Beauty