Ecooking Clay Mask - savinaamio 100 ml

Syväpuhdistava naamio supistaa ihohuokosia ja estää tehokkaasti tulehduksia. Käytön jälkeen iho on tasaisempi ja epäpuhtauksilta suojattu.

29,90

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Estää tulehduksia, pienentää ihohuokosia ja suojaa ihoa

Ihohuokosia supistava syväpuhdistava naamio estää tulehduksia, pienentää suuria ihohuokosia ja epätasaisuuksia sekä suojaa ihoa epäpuhtauksilta.

Keskeiset ainesosat:

  • Pseudoalteromonas Ferment Extract -uute, peptidi, joka on uutettu Antarktiksen mudasta ja tunnetaan myös Antarcticine-nimellä, uudistaa ja suojelee ihoa parantaen sen kosteustasoa
  • Iirisuute auttaa vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
  • A-vitamiini auttaa sileyttämään ihoa ja tasoittamaan sen sävyä
  • Salisyylihappo toimii ensisijaisesti kuorinta-aineena, joka auttaa poistamaan kuollutta ihoa. Auttaa myös vähentämään laajentuneiden ihohuokosten ilmaantumista.

100 % vegaaninen. Parabeeniton. Hajusteeton.

Käyttö:
Levitä naamiota ohuelti tasaiseksi kerrokseksi välttäen herkkää silmänympärysaluetta. Naamion voi levittää myös kaulan ja selän alueelle sekä dekolteen alueelle epäpuhtauksien poistamiseksi. Levitä naamio esimerkiksi siveltimellä. Anna vaikuttaa, kunnes naamio on täysin kuivunut. Poista haalealla vedellä. Käytä 1-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Iho saattaa punoittaa käytön jälkeen. Levitä iholle lopuksi Ecookingin seerumia tai kasvovoidetta.

Illite**, Aloe Barbadensis*, Kaolin**, Cucumber Sativus Floral Water*, Aqua**, Monmorillonite**, Propandiol, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Retinyl Palmitate**, Florentina Root Extract**, Zinc Sulphate, Sodium Salicylate, Potassium Sorbate, Alcohol**, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid**, Sodium Benzoate

* = organic · ** = natural

Jaa ystäville

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Ecooking Clay Mask - savinaamio 100 ml 2
Ecooking Clay Mask – savinaamio 100 ml
29,90