Ecooking Multi Oil - multiöljy 100 ml

Multiöljy on ainutlaatuinen tuote kosmetiikkakaappiisi ja se sopii niin naisille kuin miehillekin. Tuote sopii niin meikinpuhdistukseen kuin ihon tai hiusten kosteutukseen. Tätä tuotetta tulet rakastamaan!

28,90

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Monikäyttöinen öljy ihonhoitoon, meikinpoistoon, hiuksille ja parranajoon

Ainutlaatuinen ja monivaikutteinen multiöljy on valmistettu 100 % luomuöljyistä ja eteerisistä appelsiini- ja laventeliuutteista. Sitä voidaan käyttää muun muassa hiusöljynä, öljyhoitona, partaöljynä, meikinpoistoaineena, vartalo- ja hierontaöljynä. Appelsiinin ja laventelin tuoksu.

Keskeiset ainesosat:

  • Orgaaninen jojobaöljy on kevyempi öljy, joka imeytyy helposti ihoon. Se tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin rauhoittaen ja pehmentäen sekä kosteuttaen ihoa
  • Orgaaninen seesamiöljy sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja, antioksidantteja ja kivennäisaineita

100 % vegaaninen. Parabeeniton.

Käyttö:
Levitä aina kostealle iholle ja kosteisiin hiuksiin. Voit myös käyttää kuiviin hiuksiin kiillon lisäämiseksi.

  • Ihoa puhdistaessa levitä öljyä kostealle vanulapulle ja puhdista sen jälkeen iho. Noudata samaa menettelyä silmämeikin poistamiseksi.
  • Partaa ajaessa tai säärikarvoja höylätessä kosteuta iho haalealla vedellä ja levitä Multi Oil -öljyä alueelle, jolta haluat ajaa parran tai sheivata sääret. Odota 1-5 minuuttia ja anna öljyn imeytyä ihoon karvojen pehmentämiseksi. Aja parta tai höylää normaalisti. Näin vältät sisäänkasvaneet karvat, partaongelmat ja kuivat, hilseilevät sääret.

Sesamum Indicum Seed Oil*, Simmondsta Chinensis Seed Oil*, Essential Oils**, Geraniol**, Citronellol**, D-Limonene**, Linalool**

* = organic · ** = natural

Jaa ystäville

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Ecooking Multi Oil - multiöljy 100 ml 2
Ecooking Multi Oil – multiöljy 100 ml
28,90