Ecooking Firming Serum In Capsules - Kiinteyttävät seerumikapselit 60 kpl

Testivoittajaksikin valitut Ecookingin kiinteyttävät seerumikapselit ehkäisevät tehokkaasti ikääntymisen merkkejä luonnollisella botox-vaikutuksella.

59,90

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Ikääntymisen merkkejä hidastavat seerumikapselit

Seerumikapselit sisältävät ikääntymisen merkkejä hidastavaa seerumia, jolla on luonnollinen botox-vaikutus. Seerumia voivat käyttää sekä miehet että naiset kasvojen ja kaulan alueella, kun ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmestyvät. Botoxin tavoin vaikuttava, juonteita vähentävä ja ihoa tehokkaasti kiinteyttävä seerumi sopii kaikille ihotyypeille, yli 35-vuotiaille ja/tai ikääntymisen ensimerkkejä vastaan.

Keskeiset ainesosat: Heksapeptidi-8:lla (tunnetaan myös argireliinina) on vettä sitovia ja ihoa elvyttäviä ominaisuuksia. Tunnetaan myös “Botox-in-a-jar” -tuotteena.

100 % vegaaninen. Parabeeniton.

Vinkki:
Käytä iltaisin yövoiteen alla tai esimerkiksi kasvohoitona, jolloin seerumia käytetään aamuin illoin. Käytettyäsi seerumia 60 päivän ajan aamuin illoin ryppyjen ilmaantuminen on selvästi vähentynyt.

 

Ecooking Firming Serum In Capsules -seerumikapselit saivat IS MyStylessä täydet viisi pistettä ⭐⭐⭐⭐⭐

”Luonnollinen botox-vaikutus? Kuulostaa hyvältä, jos mainospuhe pitää paikkansa!

En tiedä, miltä botox näyttäisi naamassani, mutta ensihetkestä lähtien on selvää, että tämä tuote tehoaa ihooni paremmin kuin moni muu. Kapseliin pakattu seerumi on täyteläistä mutta imeytyy silti hetkessä. Yövoiteen tai päivävoiteen ja meikin voi lisätä välittömästi. Yllätyn siitä, miten hyvältä ihoni näyttää tätä käyttäessä aamusta iltaan. Ikääntymisen merkit todella häivyttyvät. Ei vain testin vaan yksi kaikkien aikojen parhaista seerumeista!

Pisteet: 5 / 5″

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Cocoate, Acetyl Hexapeptide-8, BIS-PEG/PPG-14/14
Dimethicone, Dimethicone, Stearyl Dimethicone, Aqua**, Octadecene, Phenoxyethanol, Parfum**

* = organic · ** = natural

Jaa ystäville

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Ecooking Firming Serum In Capsules - Kiinteyttävät seerumikapselit 60 kpl 2
Ecooking Firming Serum In Capsules – Kiinteyttävät seerumikapselit 60 kpl
59,90