Ecooking Self Tanning Mousse - itseruskettava vaahto 200ml

Ecookingin uutuustuote, joka on pakko kokea!

Ihanan pehmeä koostumus ja upea, luonnollisen sävyinen rusketus helposti ja turvallisesti.

35,90

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Luonnollista auringon hehkua

Self Tanning Moussen pehmeä ja kevyt koostumus levittyy helposti ja tasaisesti iholle ja antaa upean hehkuvan ja päivettyneen lopputuloksen.
Ruskettava ainesosa dihydroksi-asetoni (DHA) on peräisin sokeriruo’sta, joka takaa luonnollisen ja kauniin rusketuksen. Kurkku-uute rauhoittaa ihoa levityksen jälkeen. Kasvipohjainen glyseriini kosteuttaa ihoa ja pidentää rusketuksen hehkua! Voidaan käyttää vartalolle ja kasvoille. Hajusteeton.

  • 100 % vegaaninen
  • Parabeeniton
  • Hajusteeton

Käyttö:
Levitä itseruskettavaa vaahtoa kuorinta-aineella käsitellylle puhtaalle iholle. Käytä levityksessä rusketuskinnasta ja hiero pyörivin liikkein.

Aloe Barbadensis Leaf Water*, Aqua**, Cucumis Sativus Fruit Water*, Propandiol**, Dihydroxyacetone**, Pentylene Glycol**, Caramel, Cocamidopropyl Betaine**, Glycerin*, Citric Acid**, Cyclodextrin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride. * = organic · ** = natural

HUOMIOITHAN: Ostamassasi tuotteessa olevissa ja verkkokaupassa ilmoitetuissa tiedoissa voi olla pieniä eroavuuksia, sillä Ecooking kehittää tuotteitaan jatkuvasti perustuen uusimpaan saatavilla olevaan tietoon liittyen ainesosien vaikutuksesta ympäristöön ja terveyteen.

Jaa ystäville

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Ecooking Self Tanning Mousse - itseruskettava vaahto 200ml 2
Ecooking Self Tanning Mousse – itseruskettava vaahto 200ml
35,90