heliocare aurinkosuoja
Muista suojautua auringolta!

Tämä vuonna olemme saaneet nauttia oikein helteisestä kesästä – aurinkoa sekä lämpöä on riittänyt ja hiki virrannut. Samaan aikaan moni meistä on joutunut käyttämään edelleen päivittäin kasvomaskia ja iho on saattanut muuttua hieman veltoksi ja tunkkaisen tuntuiseksi. Myös epäpuhtauksia on voinut muodostua. 

Nyt onkin oiva aika kääntää ajatukset taas ihonhoitoon. Tänä kesänä meillä Joanna’s Beautyssa on liikkunut ilahduttavasti aurinkosuojatuotteita – jopa niin, että hyllyt ovat olleet hetkittäin tyhjänä, kun olemme itsekin yllättyneet menekistä. Tämä on meistä loistava juttu ja kertoo siitä, että ihoa on osattu suojata auringon haitalliselta säteilyltä! Palamisen estämisen lisäksi, suojakerroin ennaltaehkäisee ihon aurinkovaurioita ja suojaa solujamme, sekä varjelee ihoamme ikääntymisen merkeiltä. Voit lukea tarkemmin auringon vaikutuksista aiemmasta blogikirjoituksestamme.

Suojakerroin pystyy blokkaamaan suuren osan ihoon muuten porautuvasta auringon haitallisesta uv-säteilystä mutta näin pitkän aurinkoisen jakson jatkuessa on hyvä antaa vähän lisää hoivaa ihollemme eli korjata ja elvyttää.

C-vitamiini ihosi parhaaksi

Loppukesästä iho kaipaa erityisesti antioksidantteja. C-vitamiini on loistava antioksidantti, joka toimii iholla vaurioiden aiheuttajien, vapaiden radikaalien, neutralisoijana. Sitä voidaan myös käyttää ihon sävyn tasoittamiseen, oli sävymuutokset iholla sitten pigmenttiläiskiä tai näppyjen jättämää epätasaisuutta. Hoitolastamme ja verkkokaupasta saatavilla tuotteilla saat C-vitamiinin ihonhoitoosi tehokkaana pitoisuutena sekä ennen kaikkea stabiilina, jolloin tuote antaa nopeasti tuloksia ja säilyy käytössä pitkään. Kotihoidossa ammattilaissarjojen tuotteilla tulokset myös näkyvät miltei välittömästi tuotteen käyttöönoton jälkeisinä päivinä ja yllätyt itsekin kuinka ihosi on paljon freshimpi! 

Ammattilaisen oma suosikki: Exuviance AF vitamin C 20% serum capsules 60kapselia / 84e

Upea C-vitamiinitehotiiviste pakattuna helppokäyttöiseen yksittäiseen kapseliin. 

Tämä on epätasaisen, velton ja kiiltelevän ihon pelastus! Saat jäntevyyttä tasaisuutta ja mikä ihaninta – hehkun ilman liiallisen talivuotoisuuden aiheuttamaa kiiltoa! Tuote on kuitenkin täysin sopiva myös kuivalle iholle, sillä se käy kaikille. Auttaa suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja korjaa niiden aiheuttamia vaurioita. Käytä iltaisin 2-3 kertaa viikossa herkällä iholla, mutta ihon sietokyvyn salliessa voit käyttää tuotetta vaikka joka ilta. Riko kapseli kiertämällä kärki auki ja purista seerumi ulos kämmenellesi, hiero puhtaille kasvoille. Viimeistele Exuviance-hoitorutiiniisi kuuluvalla yövoiteella. Heräät seuraavana aamuna heleällä ja napakalla iholla!

Exuviance AF Vitamin C 20% Serum Capsules – C-vitamiini seerumikapselit
Exuviance AF Vitamin C 20% Serum Capsules – C-vitamiini seerumikapselit 84€

Exuviance -hoitolahoidoillamme saat kirkastettua ja napakoitettua ihoa nopeasti ja lopputulos on vieläkin intensiivisempi kuin pelkällä kotihoidolla. Tulos näkyy heti hoidon jälkeen ja vain paranee entisestään, kun jatkat ihon tehokasta suojausta ja noudatat annettuja kotihoito-ohjeita.

Ammattilaisen suositus: SKINbrighten recovery – kirkastava kasvohoito ja lisäpalveluksi hemmotteleva PHA-happohieronta.

PHA-happohieronta on syväkosteuttava, mutta öljytön, joten hoidon jälkeen iho on kosteutettu ja silti raikas helteilläkin. Hoidossa kuoritaan iholta sameus pois ja samalla huokoset puhdistuvat, iho kiinteytyy ja saa intensiivisen kosteutuksen. Lopputuloksena kuultava, terve hehku ja raikkaus – sekä tietenkin rentoutunut mieli hemmottelevan kauneushoitolahetkesi myötä!

Kasvoille ryhtiä ja raikastusta 3

XoXo, JB Venla
kosmetologi & Exuviance ammattilainen

Jaa ystäville