Kattavat meikki & kampaus -paketit

Haluamme tarjota morsiamille ja juhlavieraille vaivattoman hääpäivän, joten olemme aloittaneet yhteistyön laadukkaan kampaamon Joanna & Juliuksen kanssa. Tämän ansiosta voimme tarjota kampaus- ja meikkipaketit tinkimättömällä ammattitaidolla yhdestä paikasta. 

 

Olemme koonneet neljä erilaista meikki & kampaus -pakettia, jotka palvelevat täydellisesti jokaista asiakasta.
Classic ja Classic Bride ovat nimensä mukaisesti klassisen tyylikkyyden ystäville – Sinulle, joka haluat korostaa parhaita puoliasi ammattilaisen tekemällä meikillä ja kampauksella. 
Luxury ja Luxury Bride vievät meikin ja kampauksen uudelle ulottuvuudelle. Nämä Instagramin valtaavat glam meikit ja kampaukset ovat nyt myös kouvolalaisten saatavilla taitavien ammattilaistemme ansiosta. Tinkimätöntä täydellisyyttä – Sinulle, joka et halua vähempää.

Ole parhaimmillasi ikimuistoisena päivänä!

Meikki & kampaus -paketit toteutamme yhteistyössä Kampaamo-parturi Joanna & Juliuksen kanssa. 

Koemeikki ja -kampaus tehdään sovittuna ajankohtana hyvissä ajoin ennen häitä. 

Ostettuasi Meikki & kampaus -paketin verkkokaupastamme olemme yhteydessä sinuun ja sovimme yhdessä sopivat ajankohdat palveluille. Huom. varmistathan ensin ammattilaisiltamme, että hääpäiväsi on vielä vapaana. Uusille verkkosivuillemme (julkaistaan 2019) on tulossa varauskalenteri. 

Verkkokaupassa maksat hääpaketin varausmaksun. Paketin loppusumma maksetaan 1kk ennen hääpäivää. Varausmaksu on sitova eikä ole palautettavissa. Paketin voi kuitenkin siirtää toiselle morsiamelle tai muulle juhlavieraalle. 

Joanna's Beauty