Kattavat hääpaketit

Saat meiltä kaikki palvelut, joita tarvitset laittautuessasi täydelliseen päivääsi. Valintasi mukaan sinulle luodaan hääkampaus, häämeikki, ripsienpidennykset ja rakennekynnet tinkimättömällä ammattitaidolla. Lisäksi saat meiltä kasvo- ja jalkahoidot sekä suihkurusketuksen ja sokeroinnin, joilla pohjustat täydellisen kokonaisuuden hääpäivääsi.

 

Myös kaasot ja muu juhlaväki voivat hyödyntää hääpakettejamme. Paketteja voidaan soveltaa häiden lisäksi muihinkin juhlatilaisuuksiin. Ole parhaimmillasi ikimuistoisena päivänä!

Hääpaketit toteutamme yhteistyössä Kampaamo-parturi Joanna & Juliuksen kanssa. Paketit sisältävät koemeikin ja -kampauksen. Ripset ja kynnet premium-tason artistilta. Kasvo- ja jalkahoidoissa kattavin kokonaisuus.

Koemeikki ja -kampaus tehdään sovittuna ajankohtana hyvissä ajoin ennen häitä. Kasvohoito toteutetaan noin kaksi viikkoa ennen hääpäivää, jalkahoito, ripset ja kynnet hääviikolla tai edellisen viikon lopulla. 

Ostettuasi hääpaketin verkkokaupastamme olemme yhteydessä sinuun ja sovimme yhdessä sopivat ajankohdat palveluille.

Verkkokaupassa maksat hääpaketin varausmaksun. Paketin loppusumma maksetaan 1kk ennen hääpäivää. Varausmaksu on sitova eikä ole palautettavissa. Paketin voi kuitenkin siirtää toiselle morsiamelle tai muulle juhlavieraalle. 

Joanna's Beauty