Galleria

Asiakkailtamme

Ammattitaitoinen ja luotettava tekijä joka päivittää säännöllisesti osaamistaan! Oli sitten kynnet tai ripset niin jälki on aina kaunista. Paikka johon on mukava palata uudestaan!

Hilla V.

Ammattitaitoiset ja ystävälliset työntekijät! Välittävät todellakin omasta osaamisestaan kouluttautumalla ja asiakkaiden hyvinvoinnista! Kynsienkoristelu priimaa, kerta kerralta vaan paranee… Volyymiripset aivan täydelliset… Ehdottomasti Kouvolan paikoista BEST!

Katja P.

Riinan minulle tekemät kulmat ovat olleet aivan ihanat! Minun ei tarvitse tehdä kulmille mitään ja kasvot näyttävät aina huolitelluilta. Lisäksi pisteet Riinalle joustavuudesta kun ruuhkavuosia elävän perheenäidin on todella vaikea löytää vapaata aikaa ja silti on saatu järjestymään sopivat ajat helposti. Vahva suositus!

Johanna J.

Olen erittäin tyytyväinen saamiini volyymiripsiin. Laittaja kuunteli mitä halusin ja toteutti täydellisesti visioni. Kiitos, tiedän missä asioin tästä eteenpäin!

Harriet H.

Yksinkertaisesti paras kynsistudio ja huippulaatu! Muualla en suostu käymään vaikka huoltovälit mun reissujen takia venyykin välillä jopa kolmeen kuukauteen ;D

Riikka H.

Jonna teki todella loistavat kulmat! En voisi olla enempää tyytyväinen. Kulmat suunniteltiin juuri minun näköisiksi ja lopputulos on todella vakuuttava!

Jenni S.

Aivan mahtava paikka! Tytöt asiallisia ja mukavia sekä upeaa kätten työtä. Ekat ripset, eikä jää viimeiseksi! Piristää vanhemman naisen mieltä.

Satu K.

Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua! Kiitos Jonnalle täydellisistä kulmista.

Tiia T.

Janina teki todella hyvin ja tarkasti kulmakarvat. Vaikka omat kulmakarvat on melkein näkymättömät, jälki on ihan aidon näköistä! Iso suositus!

Laura J.

Jonnan tekemät kulmat ovat olleet ihan superihanat. Omat kulmat ovat niin onnettomat, mutta microbladingillä sain itelleni mahtavat, helpot, luonnollisen näköiset, kunnon kulmat. Ehdottomasti aion jatkossakin turvautua microbladingiin ja Jonnan ammattitaitoon.

Katja K.

Nyt on kulmat kunnossa! Riina teki aivan loistavaa työtä. Todella ystävällinen ja osaava tekijä, ei voi kun kehua. Kaikkiaan tosi hyvä kokemus paikasta. Voin kyllä suositella lämpimästi!

Katja H.

Kynnet ovat kauniit ja kestävät. En malta odottaa seuraavaa taidonnäytettä!

Laura P.

Volyymien laatu on todellakin ammattimaista, siitä ei näköjään tingitä! Ja se ripsien pesu on aivan bueno aloitus hemmottelulle! Parhaat ripset olen täältä saanut, kiitos Janinalle.

Tiina V.

Joanna's Beauty