Service terms and conditions

Vahvistamalla varauksen asiakas hyväksyy varausehdot. Alle 18 vuotiaat asiakkaat tarvitsevat vanhemmilta kirjallisen luvan varattuun palveluun ja vahvistamalla varauksen he vakuuttavat, että heillä on vanhemmilta lupa.

Koronavirus info

Asioidessasi meillä, käytäthän aina kasvomaskia. Voit tuoda oman maskin tai ostaa meiltä kertakäyttöisen kasvomaskin hoidon yhteydessä hintaan 0,80 €. Saapuessasi salonkiimme käythän heti ensimmäisenä vessassa pesemässä kätesi. Käytäthän myös Koronavilkkua meillä asioidessasi. Kiitos, kun välität.

Korona viruksen vuoksi saavuthan palveluun yksin. Huomioithan, että salongissamme on odotustilat ainoastaan palveluun saapuville asiakkaille, joten lapset, puolisot, ystävät yms. eivät voi jäädä odottamaan palvelun ajaksi tiloihimme. Jos tarvitset itsellesi saattajaa, ilmoitathan tästä omalle tekijällesi etukäteen.

Huomioithan, että hyväksymme tällä hetkellä ainoastaan korttimaksun.

#stopcoronavirus

Yleiset peruutusehdot

Peruutukset on mahdollista tehdä ainoastaan tekstiviestillä suoraan omalle tekijälle. Sähköpostilla ei ole mahdollista siirtää tai perua aikoja (pl. Joanna’s Bridals – ja Perfect You -paketit). Tämä sen takia, että tieto peruutuksesta tavoittaa tekijän mahdollisimman pian ja asia tulee käsiteltyä. Yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot -sivulta.

Ajan siirrot tai peruutukset on tehtävä viimeistään 48h ennen palvelun alkua. Alle 48h peruutetuista tai siirretyistä ajoista yrityksellä on oikeus veloittaa 50% varatun palvelun normaalihinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista 100%. Katso alta vielä häämeikkien ja kestopigmentointien erikoisehdot.

Sairastapauksessa asiakkaalla on mahdollisuus siirtää varaamaansa aikaa kerran veloituksetta uuteen ajankohtaan 1kk sisällä alkuperäisestä ajasta. Uudella ajalla ei ole peruutus- eikä siirtomahdollisuutta.

Peruthan herkästi aikasi, jos olet yhtään kipeä. Jos asiakas saapuu flunssaisena (nuha, yskä, kuume yms.), on tekijällä oikeus kieltäytyä tekemästä varattua palvelua ja perua aika. Tässä tapauksessa tulee asiakkaalle maksettavaksi kuitenkin koko palvelun hinta (100%).

Häämeikit

Varausmaksu:

Häämeikin varaus on voimassa varausmaksun maksamisen jälkeen. Varausmaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä. Saat linkin verkkokauppaamme varausmaksun maksamista varten. Huomioithan, että hääseurueiden kohdalla (esimerkiksi morsian ja kaksi kaasoa) käytetään Joanna’s Bridals -pakettien varaus ja peruutusehtoja.

Varausmaksu on sitova, eikä sitä palauteta, jos varaus perutaan. Varausmaksun suuruus riippuu valitsemastasi häämeikistä:

 • Glam häämeikki 89,-
 • Häämeikki 69,-

Peruutusehdot:

 • Mikäli varaus perutaan yli 30 vrk ennen juhlapäivää, on peruutus muuten maksuton, mutta varausmaksua ei palauteta.
 • Mikäli varaus perutaan alle 30 vrk ennen juhlapäivää, veloitamme 100% varatun palvelun hinnasta.
 • Varattu aika on myös mahdollista siirtää toiselle henkilölle ilman lisäkuluja (katso alta poikkeustilanteet). Varattua päivää tai kellonaikaa ei kuitenkaan ole mahdollista muuttaa.

Poikkeustilanteet häämeikin siirtämisestä toiselle (Glam häämeikki):

 • Jos henkilö, kenelle häämeikki on siirretty, tarvitsee konsultaatiota tai esimerkiksi ihonhoitovinkkejä, joita aiempi henkilö on jo saanut, veloitetaan näistä lisämaksu.
 • Jo käytettyjä alennuksia, ei ole myöskään mahdollista käyttää enää uudelleen.

Microblading ja kestopigmentointi

Microblading ja kestopigmentointi palveluissa maksetaan varauksen yhteydessä 75,- suuruinen varausmaksu. Varausmaksua ei palauteta, jos aika perutaan. Jos aika siirretään viimeistään viikkoa ennen varattua aikaa, säilyy varausmaksu uuteen varaukseen. Jos aika siirretään alle viikko ennen varattua aikaa, tulee maksettavaksi uusi varausmaksu.PALVELUT

Joanna’s Bridals ja Perfect You -pakettien varausehdot

Varaukset, vahvistukset ja peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla info@joannasbridals.fi. Koko hääseurueen varauksiin käytetään Joanna’s Bridals ja Perfect You -pakettien varaus ja peruutusehtoja, vaikka kaikilla ei olisikaan varattuna paketteja.

Varausmaksu

Varaus on voimassa varausmaksun maksamisen jälkeen. Varausmaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä. Saat linkin verkkokauppaamme varausmaksun maksamista varten.

Varausmaksu on sitova, eikä sitä palauteta, jos varaus perutaan. Varausmaksun suuruus riippuu valitsemastasi paketista:

 • Luxury Bride 179,-
 • Deluxe Bride 109,-
 • Classic Bride 79,-
 • Team Bride 59,-
 • Luxury 89,-
 • Classic 59,-

Paketin loppumaksu

Loppumaksu maksetaan viimeistään 1kk ennen juhlapäivää. Saat linkin verkkokauppaamme loppumaksun maksamista varten.

Peruutusehdot

Varaus tai osa varauksesta on mahdollista peruuttaa ennen juhlapäivää.

 • Mikäli varaus perutaan yli 30 vrk ennen juhlapäivää, on peruutus muuten maksuton, mutta varausmaksua ei palauteta.
 • Mikäli varaus perutaan alle 30 vrk ennen juhlapäivää, veloitamme 100% varattujen pakettien hinnasta.
 • Varattu paketti on myös mahdollista siirtää toiselle henkilölle ilman lisäkuluja (katso alta poikkeustilanteet). Varattua päivää tai kellonaikaa ei kuitenkaan ole mahdollista muuttaa.

Poikkeustilanteet paketin siirtämisessä toiselle (Luxury- ja Deluxe-paketit)

 • Jos henkilö, kenelle paketti on siirretty, tarvitsee konsultaatiota tai esimerkiksi ihonhoitovinkkejä, joita aiempi henkilö on jo saanut, veloitetaan näistä lisämaksu.
 • Jo käytettyjä alennuksia, ei ole myöskään mahdollista käyttää enää uudelleen.

Matkakustannukset

Ammattilaisemme voivat tulla myös juhlapäivänä Teidän luokse, esimerkiksi hotellille tai juhlapaikalle. Matkustannuksista laskemme teille tarjouksen.

PERFECT YOU -PAKETIT