Artistiesittelyssä Venla – Intohimona kauneusala

Tänään artistiesittelyssä on vuorossa Venla. Venla on ollut meillä Joanna’s Beautyssa nyt kaksi vuotta, mutta tuntuu siltä kuin hän olisi ollut tiimissämme mukana alusta alkaen. Olemme äärettömän onnellisia, että Venla löysi tiensä meidän tiimiimme! Annetaan nyt hänen kertoa itsestään hieman enemmän.

Artistiesittelyssä Venla - Intohimona kauneusala 1
Joanna’s Beautyn tiimi 3v. synttäreillä – Janina, Riina, Jonna, Venla, Hanna


”Heippa! Olen Venla, 28-vuotias kosmetologi, ripsiteknikko ja meikkitaiteilija. Alun perin Kuusankoskelta kotoisin, Lahden ja Kuopion kautta sittemmin kouvolalaistunut, kauneusalan rautainen ammattilainen.

Miten löysin ammattini..


Kaikki kauneuden maailmaan liittyvä on kiinnostanut minua pienestä pitäen. Jo tarhaikäisenä olen tykännyt lakkailla kynsiä ja leikkiä meikeillä. Itseni lisäksi olen halunnut meikata myös tarhakavereitani sekä pikkusiskojani, enemmän tai vähemmän menestynein lopputuloksin. Myös serkkuni Eero on päässyt muotinäytökseeni osallistumaan peruukki päässä.

Suvun toinen kosmetologi..


Ihonhoitoa lähdin opiskelemaan tätini jalanjäljissä ja kauneusalan töissä aloitinkin rakkaan Hanna-tätini avulla. Hän on myös kosmetologi, mutta myyntipuolella uransa tehnyt ja toimii kosmetiikan maahantuonnissa myynnin johdossa.

Tein ensin töitä kosmetiikka esittelijänä. Aloitin melko nuorena, 17-vuotiaana koulun ohella, ensin viikonloppuisin meikki- ja kosmetiikkatuote konsulenttina Sokos- ja Emotion-myymälöissä. Tein myös meikkejä tutuille ja tutun tutuille mm. vanhojen tansseihin ja valmistujaisjuhliin.

Kosmetologiksi valmistuin 2012 ja taskusta löytyy myös meikkitaiteilijan sertifikaatti, jota varten opiskelin pelkkää meikkausta ja lookkien stailausta puolisen vuotta.

Nautin yrittämisestä ja työtäni teen täydellä sydämellä. Palveluiden kehittäminen Joanna’s Beautyn tiimin kanssa on minulle suuri ilon ja inspiraation lähde. Meidän tiimille on myös tärkeässä roolissa oman osaamisen päivittäminen ja hoitokäsittelyjen uudistaminen ajantasaiseksi. On mahtavaa työskennellä työyhteisössä, jossa kouluttautuminen on tärkeässä roolissa ja työlle motivaatiota antaa halu tarjota asiakkaalle laadukkaimpia palveluita.

Työ ja vapaa-aika..

Olen harrastanut koko ikäni kuvataidetta ja askartelua. Olen myös innokas kotona puuhastelija, sisustaja ja koriste-esine hamstraaja. Siskoni sanoin; meidän kotona täytyy istua ja ihmetellä, kun on niin paljon nähtävää kaikkialla. Koenkin olevani melko visuaalinen ja minulle kauniit asiat tuovat hyvää oloa, oli kyseessä simpukat ikkunalaudalla tai hyvin muotoillut kulmakarvat.

Kauneusalalla pääsen toteuttamaan itseäni ja yhdistämään harrastuksiani työhön. Saan toimia taiteilijan tavoin, kun luon upeiden asiakkaitteni meikkilookkeja, sekä tyydyttää askartelun himoni näpertelemällä asiakkaalle huolellisesti vaikkapa upeat ripsipidennykset.

Työni on minulle intohimo. Siksi vapaa-ajalla olenkin hyvin perhekeskeinen ja kiireetön nautiskelija. Koti on suosikkipaikkani maailmassa, jossa jaan arkeni valloittavan ja sydämellisen mieheni, Petterin, kanssa, jonka voi studiollakin silloin tällöin bongata apumiehen roolissa. Lisäksi perheeseemme kuuluu meille maailman rakkain, aivan riiviö, Elsi-koira, jonka toilailuista saamme molemmat säpinää elämään. Parasta relaxia arkeen mielestäni on pieni hyggeily. Se kun voin työpäivän jälkeen sujauttaa jalkaan pehmoiset Luin Living – kylpytossut ja kuunnella äänikirjaa sohvannurkassa naamio kasvoilla.

Coming soon..

Haluan täällä blogin puolella jatkossa tuoda esille ja tehdä tutuksi omia hoitosuosikkejani rentoutukseen ja kauneusvinkkejä kotiin teille ihanille asiakkaille, ketkä myös kotoilusta nautitte. ”

Artistiesittelyssä Venla - Intohimona kauneusala 7

XoXo, JB Venla

Jaa ystäville