Artistiesittelyssä Sofia – Uusia tuulia

Artistiesittelyssä on tällä kertaa uusin ammattilaisemme Sofia. Sofia on valmistunut kosmetologiksi maaliskuussa 2020 ja on kouluttautunut myöskin kynsi- ja ripsiteknikoksi. Sofia työskentelee kosmetologina, kynsi- ja ripsteknikkona Kuusankosken liikkeellämme. Sofia kertoo nyt hieman itsestään.


”Moikka! Olen Sofia, 19-vuotias viime vuoden maaliskuussa valmistunut kosmetologi ja Joanna’s Beautyn tiimin uusi työntekijä! Opiskelujeni jälkeen työskentelin meikkineuvojana Kicksissä, ja pian aloinkin miettimään tulevaisuuttani kynsi- sekä ripsiteknikkona ja sille tielle päädyinkin.

Olen ystävällinen, huolellinen sekä iloinen persoona, ja näiden lisäksi vahvuuksiini kuuluu hyvä asiakaspalvelutaito, jota olenkin päässyt kehittämään aiemmissa työpaikoissani. Parasta työssäni on se, kun pääsen toteuttamaan asiakkaan toiveet ja näen kuinka tyytyväinen ja onnellinen hän on tekemääni työhön.

Rakastan kouluttautua ja oppia uutta, jotta pääsen tarjoamaan asiakkailleni ajantasaisia palveluita ja toteuttamaan heidän toiveensa sekä omat unelmani kauneudenhoitoalan rautaisena ammattilaisena! Nautin myös yrittäjänä olemisesta, ja siitä että pääsen toteuttamaan itseäni.

Odotan innolla, että pääsen kehittämään itseäni ja palveluitani osana Joanna’s Beautyn mahtavaa tiimiä! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan palveluihini ja kaunistautumaan!

Sofian palvelut:

Ajanvaraus

kosmetologi kouvola

XoXo, JB Sofia

Jaa ystäville