Artistiesittelyssä Elisa – Unelmista todeksi

Tämän viikon artistiesittelyssä on Elisa. Hän aloitti meillä täsmälleen vuosi sitten, vain muutama päivä ennen ensimmäisiä rajuja koronarajoituksia. Tilanne oli suoraan sanoen järkyttävä – minun, Janinan ja Riinan äitiysloma häämötti nurkan takana ja jouduimme keskeyttämään kaikki uusien ammattilaistemme perehdytykset ja koulutukset. Onneksi tekniikka mahdollistaa nykyään monenlaista ja loppujen lopuksi koulutimme Elisan niin rakennekynsiin, ripsienpidennyksiin kuin lashliftiinkin täysin online-muodossa. Kerromme näistä tulevissa blogikirjoituksissa lisää, annetaan nyt Elisan kertoa hieman lisää taustaa itsestään!

Moikka! Olen Elisa, 31-vuotias kauneudenhoitaja, kynsiteknikko ja hetken päästä valmis hieroja.
Syntynyt Kuusankoskella mutta käynyt pitkän matkan ympäri Suomea, ennen kuin löysin takaisin tänne Kouvolaan.

Kaikki kaunis ja nätti on aina kiinnostanut minua. Vielä nuorempana en heti tajunnut, että voisin tehdä kauneudesta itsestään itselleni ammatin. Minun pikkutarkkuus ja kauniiden asioiden luominen näkyi jo edellisessä ammatissani – pelkästään syntymäpäiväkakun koristelemiseen heräsin todella aikaisin aamulla, jotta varmasti saan lopputuloksesta niin itseäni kuin asiakasta miellyttävän ja kauniin. Vaikka edellisestä ammatistani, kokista, kovasti pidinkin, aina siitä puuttui se jokin..

Ajatuksista teoiksi

Pitkään äitiyslomalla ollessani mielessäni kyti koko ajan ajatus siitä, etten välttämättä haluaisi palata enää takaisin vanhaan ammattiini. Ajatus kasvoi ja kasvoi, kunnes se puhkesi kukkaan alkuvuodesta 2020. Näin rekryilmoituksen Joanna’s Beauty kauneushoitolaan. Hetken juupas ja eipäs ajatusleikin jälkeen uskaltauduin laittamaan hakemuksen – eihän se ota, jos ei annakaan. Onnekseni laitoin, koska minuun uskottiin, luotettiin ja sain paikan. Vihdoin ja viimein olin pääsemässä tekemään sitä, mistä olin haaveillut jo vuosia, mutten ollut uskaltanut aiemmin toimia.

Artistiesittelyssä Elisa - Unelmista todeksi 1
Ote Elisan työhakemuksesta

Vuosi täynnä

Kohta paukkuu vuosipäivä, ja edelleen olen yhtä innoissani kuin aloittaessani. Innostus itseasiassa nousee vain. Opin koko ajan uutta, ja uusimpana aluevaltauksena löysin hieronnan. Mitä pidemmälle pääsen tähän kauneuden- ja hyvinvoinnin alaan mukaan, sitä enemmän huomaan kuinka laaja ja mielenkiintoinen tämä ala ja oma työni oikein onkaan.

Tässä kaikessa opin myös yrittäjyyden ja itsensä työllistämisen salat. Eikä paluuta entiseen enää ole. Nimittäin yrittäminen on minulle ainoa oikea tapa työskennellä ja nautin siitä erittäin suuresti.

On ollut kunnia päästä näin mielettömän tiimin jäseneksi, kuin Joanna’s Beautyn tiimi on. On suuri ilo työskennellä työyhteisössä, jossa uuteen kouluttautuminen ja osaamisen kertaaminen on suuressa roolissa ja jokainen tiimin jäsen antaa itsestään vähintään 110% asiakkaille ja työllensä.

Työ, josta voi nauttia

Olen harrastanut koko ikäni jollakin tavalla urheilua ja itsestäni huolehtimista. Nuorempana olin kova yleisurheilija, ja iän myötä sen väistyessä pois, olen aina kuitenkin käynyt lenkillä, ulkoillut ja kuntosali on ollut isossa roolissa elämässäni. Vaikka elämä olisi kuinka kiireistä, olen aina halunnut voida hyvin. Sen takia en ole kovin yllättynyt, kun löysin tavan yhdistää työni ja harrastukseni. Olen aina ollut myös kova auttamaan muita – nyt pääsen tekemään sitäkin osana työtäni. Läheisten ja yleensäkin ihmisten hyvinvointi on aina ollut minulle tärkeää.

Perhe ja koti on minulle aina kaikki kaikessa. Ilman ihanaa perhettäni, en olisi tällainen kuin nyt olen. Mieheni Teemu on tukenut ja auttanut erittäin paljon tämän uuden sivun käännössä. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä kaikkea tulevaisuus vielä tuokaan tullessaan Joanna’s Beautyssä…

Elisan palvelut:

Ajanvaraus

Artistiesittelyssä Elisa - Unelmista todeksi 8

XoXo, JB Elisa

Jaa ystäville

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp