Tinkimätöntä ammattitaitoa

Joanna’s Beauty tarjoaa kattavan valikoiman kauneudenhoitopalveluja Kouvolan keskustassa Pohjolatalolla sekä Kuusankoskella lähellä keskustaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Järjestämme myös kynsi- ja ripsikoulutuksia.

Laaja koulutustausta ja ammattilaistuotteet takaavat laadukkaan ja uniikin lopputuloksen.  Joanna’s Beauty onkin valittu vuoden 2017 parhaaksi Mosaic kynsisalongiksi ja vuosina 2018 – 2020 ammattilaisemme ovat kunniakkaasti sijoittuneet ja voittaneet kauneusalan kilpailuissa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Blogin uusimmat

Tinkimätöntä ammattitaitoa 1
Kauneusvinkit & neuvot

Auringon kanssa kilpaa hehkuva, suojattu iho

Tiedätkö kuinka suuri osa ihon vanhenemisesta johtuu auringon haitallisesta uv-säteilystä? Miten saada upea hehkuva iho kasvoille sekä vartalolle kesäksi? Kuinka saavuttaa heleä ja ruskettunut iho turvallisesti? Lue rusketusasiantuntijamme Venlan vinkit täydellisen upeaan kesäihoon!

Tinkimätöntä ammattitaitoa 2
Artistit

Artistiesittelyssä Elisa – Unelmista todeksi

Hieroja ja kauneudenhoitaja Elisa aloitti meillä tasan vuosi sitten – juuri ennen ensimmäisiä rajuja koronarajoituksia. Lue lisää Elisan taustoista ja miten hän päätyi meille Joanna’s Beautyyn.

kosmetologi kouvola
Artistit

Artistiesittelyssä Sofia – Uusia tuulia

Esittelemme nyt uusimman ammattilaisemme Sofian! Sofialta löytyy niin kosmetologin, kynsiteknikon kuin ripsiteknikonkin koulutus. Tässä blogitekstissä pääset tutustumaan Sofiaan ja hänen palveluihinsa paremmin.

exuviance.fiTinkimätöntä ammattitaitoa 4