Varaa aikasi tästä

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 48 h ennen varattua aikaa. Alle 48 h peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50 % palvelun hinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista 100 %. Peruutukset ainoastaan puhelimitse omalle tekijälle. Yhteystiedot löytyvät Joanna’s Beauty-välilehdeltä.

Huom! Luethan tarkasti jokaisen palvelun infon. Esimerkiksi sokeroinneissa ja suihkurusketuksessa on ohjeita ennen palveluun tuloa.

Microbladingista otamme 50 € varausmaksun, lasku lähetetään 24h sisällä sähköpostiisi ja eräpäivä on heti – varausmaksua ei palauteta, jos aika perutaan. Jos aika siirretään yli viikkoa ennen nykyistä aikaa, säilyy varausmaksu uuteen varaukseen – muussa tapauksessa tulee uusi varausmaksu. Varaus on voimassa vasta varausmaksun jälkeen – jos varausmaksua ei makseta, aika perutaan ilman erillistä ilmoitusta. Tarjoushinta 250 € sis vahvistus (norm 285 €) voimassa elokuun loppuun. Jos haluat shadingin ja et löydä vapaata aikaa nettiajanvarauksesta, ota meihin yhteyttä.

 

Tutustu rekisteriselosteeseen

Joanna’s Beauty

Kyminkatu 2, 45700 Kuusankoski
p.050 406 5022

Seuraa meitä

facebook instagram

Ajanvaraus 24h
Varaa aikasi
 

Takaisin ylös